My days 5 | Een gezellige eerste paasdag gehad

De lente mag dan wel begonnen zijn, alleen echt lekker weer kan ik het nog niet noemen. Gelukkig mag dit de pret niet drukken en kan je vanaf vandaag iedere maandag lezen wat ik de afgelopen week heb meegemaakt.

Woensdag 28 maart 2018

Woensdagavond was er weer een fotoavond, dit keer hadden wij high key fotografie op het programma staan en dit was voor mij de eerste keer zijn dat ik deze techniek toepast. Ondanks het niet helemaal gelukt is, ben ik wel tevreden over mijn foto’s en heb ik zeker een super gezellige avond gehad.

Donderdag 29 maart 2018

Zoals je al heb kunnen lezen, ben ik woensdagavond bij de fotogroep geweest. Je kan je wel voorstellen dat ik best nieuwsgierig was naar mijn foto’s en heb ik er ook een paar van deze foto’s op mijn website geplaatst. Zelf vond ik de onderstaande foto het mooiste geworden, nadat ik deze bewerkt had.

Natuurlijk ook eventjes aan Marcel gevraagd, welke foto hij het mooiste vond. Zijn keuze was op de onderstaande foto gevallen, een andere foto waar ik zelf iets minder tevreden over was. Mocht je nu benieuwd zijn, hoe de andere foto’s zijn geworden dan kun dit zien bij het artikel: High key met bloemen. Je ziet dan niet alleen de andere foto’s, maar lees je ook iets uitgebreider hoe ik dit beleefd heb.

Ook heb ik mijn haar geverfd naar een rode kleur, alleen ben ik niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Marcel vind het wel erg leuk staan, daar ben ik natuurlijk wel blij om. Bij de vrijdag heb ik een selfie gezet, die ik met de telefoon heb gemaakt en ben ik ook erg benieuwd wat jullie mening is over mijn nieuwe haarkleur?

Vrijdag 30 maart 2018

Op vrijdag heb ik een bloemetje besteld bij Topbloemen.nl, omdat ik nog een bloemen cadeau kaart had liggen. Ik vond omdat het paasweekend is, dit een mooie gelegenheid om deze bloemen cadeau kaart te gebruiken en het staat natuurlijk ook een stuk vrolijker op tafel dan als er geen bloemetje met Pasen op tafel staat.

Ook ben ik vanaf dit weekend een paasweekend vlog aan het maken, die je natuurlijk deze week kan zien op mijn YouTube kanaal en denk dat deze vanaf woensdag online te zien is.

Zondag 1 april

Ook wij hebben natuurlijk genoten van onze paasbrunch, alleen hebben wij niet een hele grote maag. Dus wij hebben wij een kleine brunch gemaakt, want ik vind het zonder als we eten weg moeten gooien omdat we met Pasen zo mooie brunchtafel moeten hebben. Ik vind voedsel verspilling echt zonder en vind ik het belangrijker dat we daar bewust van zijn dan een mooi uitgebreide brunch tafel voor 2 personen.

In de middag zijn we bij mijn schoonouders geweest, waar we het erg gezellig hebben gehad en hebben we in de avond nog heerlijk genoten van een paar kleine hapjes. Voor mij was de eerste paasdag dan ook een zeer geslaagde dag.

Dit was mijn eerste weekoverzichtje, niet veel bijzonders gedaan maar zeker een leuk halve paasweekend gehad.

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

6 Reacties

 1. 4 april 2018 / 22:52

  Altijd leuk een mooi bloemetje in huis! Mooie fotos!

 2. 5 april 2018 / 08:33

  Mooie bloemen en haarkleur! Wij zijn met Pasen naar de Nick jr dagen in Duinrell geweest

  • Quirina
   Auteur
   5 april 2018 / 08:46

   Ook altijd erg leuk om met je kind naar Duinrell te gaan.

 3. deb
  5 april 2018 / 09:39

  gezellig paasweekend zeg!

 4. 18 april 2018 / 13:03

  Wat een gezellig weekend en de paasbrunch zag er goed uit! Ik krijg zelf gelijk weer zin om bloemen in huis te halen met de vrolijke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *