Mini Fotografie AliExpress shoplog

Om eventjes met de deur in huis te vallen, ik ben geen fan van AliExpress. Alleen heb ik wel vele goede verhalen over de fotografie producten van deze webshop gehoord. Dus na lang twijfelen heb ik toch besloten om daar wat fotografie accessoires te kopen. Hoe mijn eerste indruk op deze producten is, dat kan lezen in deze blogpost waar ik een video in heb verwerkt.

Waarom ik twijfelde over AliExress

Zoals je in de video kon zien, ben ik niet echt een hele grote fan van AliExpress. Dit betekend niet dat deze producten slecht zijn, want ik heb ze nog niet uitgeprobeerd. Alleen na het kijken van de Netflix serie: the true cost, ben ik op een andere manier op fashion gaan kijken. Nu heeft fasion niks met fotografie te maken. Maar ze zijn niet voor niets zo goedkoop, dus ze moeten ergens op besparen. Misschien niet op de kwaliteit van het product zelf, maar dan doen ze het wel op een andere manier. Vraag mij niet hoe, want ik was er zelf niet bij.

Wat heb ik voor deze producten betaald

Deze shoplog bestaat uit een paar kleine dingentjes en dit is wat ik ervoor betaald heb.

  1. 3 ND Filters 58mm (2/4/8) merk: Ynniwa €2.00 per stuk en waren binnen een week binnen.
  2. Macro/Close Up +8 Filter 58mm merk: Qalart €5.44
  3. Zonnekap 58mm merk: ikacha €1.15

Tot slot

Natuurlijk zal ik de Macro en de ND Filters nog testen en daar zal ik ook een review over maken. Wanneer weet ik nog niet, het kan dus wel even duren voordat deze review online komen te staan. Of ik ooit weer een AliExpress shoplog ga houden? Dat denk ik niet, want ik heb hier echt geen goed gevoel erover. Alleen had ik de producten al besteld, voordat ik het programma the true cost was gaan kijken. Dus om er niks mee te doen, dat zou ik al helemaal zonde van het product vinden.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *