• Mini Fotografie AliExpress shoplog

  Natuurlijk heb ik veel over AliExpress gehoord en na twijfelen heb ik toch besloten om daar wat fotografie accessoires te kopen. Hoe mijn eerste indruk op deze producten is, dat kan je zien in deze video.

  Waarom ik twijfelde over AliExress

  Zoals je in de video kon zien, ben ik niet echt een hele grote fan van AliExpress. Dit betekend niet dat deze producten slecht zijn, want ik heb ze nog niet uitgeprobeerd.

  Alleen na het kijken, van de Netflix serie: the true cost, ben ik op een andere manier op fashion gaan kijken. Nu heeft fasion niks met fotografie te maken, maar ik ben hierdoor wel heel anders naar dit tegen dit soort winkels gaan denken.

  Wat heb ik voor deze producten betaald

  Deze shoplog bestaat uit een paar kleine dingentjes en dit is wat ik ervoor betaald heb.

  1. 3 ND Filters 58mm (2/4/8) merk: Ynniwa €2.00 per stuk en waren binnen een week binnen.
  2. Macro/Close Up +8 Filter 58mm merk: Qalart €5.44
  3. Zonnekap 58mm merk: ikacha €1.15

  Tot slot

  Natuurlijk zal ik de Macro en de ND Filters nog testen en daar zal ik ook een review over maken. Wanneer weet ik nog niet, het kan dus wel even duren voordat deze review online komen te staan.

  Of ik ooit weer een AliExpress shoplog ga houden? Dat weet ik nog niet, want ik heb hier echt gemengde gevoelens erover.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *