• Mijn vader in de Oud Hagenaar: Een kleurrijk figuur

  Vorig jaar ben ik benaderd door Dhr. Carl Doeke Eisma, een journalist die mijn vader vroeger gekend heeft en een stukje over hem heeft geschreven in De Oud Hagenaar. Een krant dat gericht is op 50 plussers en over de mensen gaan die in Den Haag gewoond hebben.

  Natuurlijk was ik heel verbaasd dat Dhr. Carl Doeke Eisma, met mij contact heeft opgenomen nadat hij mij gevonden op het internet heeft. Toen hij mij vertelde wie hij was en dat hij een stuk over mijn vader wilde schrijven in De oud Hagenaar. Vond ik dit heel bijzonder en mooi tegelijkertijd, dat hij mijn vader nog niet vergeten was. Zo kon hij dingen vertellen die ik nog niet wist over mijn vader en dat hij niet alleen in mijn herinneringen leeft. Want zo zie je maar weer dat mijn vader nog bij andere personen in herinneringen leeft, die hij vroeger gekend heeft.

  Nadat het artikel in de krant geplaatst is, heb ik veel positieve reacties gehad. Dat deed mij ook weer goed, omdat mijn vader juist zo’n excentriek figuur was en daarnaast ook nog eens een kleurrijk figuur is. Een persoon dat je niet elke dag tegenkomt, waar je zeker eventjes naar kijkt als je hem tegen komt en je afvraagt wat voor persoon hij is.

  De mooiste reactie die ik heb gehad was, dat een persoon met mijn vader een gesprek heeft gehad over de eerste wereld oorlog gehad en hoe die werkelijk is begonnen. Die persoon is dat gaan uitzoeken en gebruik dat nu dat in zijn verhaal tijdens de excursies bij de Ieper Excursies die deze persoon nu geeft. Waar ik zelf ook zelf van plan ben om daar volgend jaar met mijn partner naartoe gaat.

  Liefs,

  Quirina

  Klik hier: om het artikel in De oud Hagenaar; een kleurrijk figuur te lezen

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen