• Recepten
 • Mijn vader in de Oud Hagenaar: Een kleurrijk figuur

  Vorig jaar ben ik benaderd door Dhr. Carl Doeke Eisma, een journalist die mijn vader vroeger gekend heeft en een stukje over hem heeft geschreven in De Oud Hagenaar, een krant dat gericht is op 50 plussers en over de mensen die in Den Haag hebben gewoond.

  Natuurlijk was ik heel verbaasd dat Dhr. Carl Doeke Eisma met mij contact heeft opgenomen en mij ook nog eens heeft gevonden. Toen hij mij vertelde wie hij was en dat hij een stuk over mijn vader wilde schrijven in De oud Hagenaar. Ik vond het bijzonder mooi dat hij mijn vader nog niet vergeten was, dingen kon vertellen die ik nog niet wist en dat mijn vader niet alleen in mijn herinneringen leeft. Want zo zie je maar weer, mijn vader leeft ook nog bij de mensen die hij vroeger heeft gekend.

  Nadat het stuk geplaatst is heb ik veel positieve reacties gehad, dat deed mij ook weer goed omdat mijn vader juist zo’n excentriek figuur was. Mijn vader was niet alleen een excentriek figuur, maar ook nog eens een kleurrijk figuur dat je niet elke dag tegenkomt. De mooiste reactie die ik heb gehad was, dat een persoon met mijn vader een gesprek heeft gehad over de eerste wereld oorlog gehad en hoe die werkelijk is begonnen. Die persoon is dat gaan uitzoeken en gebruik dat nu dat in zijn verhaal tijdens de excursies bij de Ieper Excursies die deze persoon nu geeft. Waar ik zelf ook zelf van plan ben om daar volgend jaar met mijn partner naartoe gaat.

  Quirina

  Klik hier: om het artikel in De oud Hagenaar; een kleurrijk figuur te lezen

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *