Mijn eerste bezoek aan Wildlands

Al een paar keer heb je in mijn foto dagboek kunnen lezen dat ik eventjes in Wildlands te vinden was. Niet zo gek, want inmiddels heb ik een abonnement van deze dierentuin. Alleen in deze blogpost deel ik mijn eerste ervaring van Wildlands Emmen en de foto’s die ik toen heb gemaakt. Nu is dat niet zo heel lang geleden, want deze dierentuin bestaat nog niet zo lang.

Hoe ik de eerste keer Wildlands beleefd heb.

Mijn eerste bezoek was in 2016, een paar maanden na de opening toen deze dierentuin voor het eerst openging. Wat mij heel erg opviel was dat er veel minder dieren waren, dan dat we in het oude Noorder Dierenpark Emmen gewend waren. Maar ook dat de dieren veel meer leefruimte hadden, iets wat ik zeker positief ervaar. Natuurlijk moet de beplanting nog groeien en moeten we vooral wennen dat je hier ook dingen kan doen. Zoals je kan zien heb ik een leuke dag beleefd, al was ik niet meteen enthousiast van deze dierentuin. Wat nu wel langzaal begint te komen, na de paar bezoeken die ik aan Wildlands gegeven heb.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:
In dit artikel zit zijn referral links in verwerkt zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra Informatie over mijn blog