• Mijn doelen voor 2019

  Veel mensen hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar, zoals; afvallen, gezonder eten, sporten en noem maar op. Zelf doe ik daar niet aan, omdat je ze toch weer na een paar dagen of weken vergeten bent. Daarom ben ik aan doelen begonnen, om zo mijn uiteindelijke doel te halen. Dit omdat sommige doelen, helaas niet in een jaar haalbaar zijn. Dit werkt voor mij demotiverend, dus daarom zitten er ook een paar doelen bij, die pas over een paar jaar helemaal gerealiseerd zijn.

  Zo werk ik aan meerdere projecten, in een jaar en zo realiseer ik mijn uiteindelijk doel, die ik binnen een periode van 5 jaar wil gaan halen. Dus in deze blogpost lees je mijn doelen, die ik voor 2019 wil gaan halen.

  Mijn blog

  In 2018 heb ik paar mooie blogartikelen geschreven, die door een samenwerking zijn ontstaan en dat hoop ik ook eind 2019 te kunnen zeggen. Dus dat is wel iets, waar ik in 2019 aan gaan werken. Niet dat ik een professionele blogger ben, maar wel overweegt om deze weg in te gaan slaan.

  Dus volgend jaar wil ik meer blog artikelen gaan schrijven. In de onderwerpen, die ik nu ook al aan het schrijven ben. Dus het zal niet alleen maar op fotografie gebied zijn, maar ook op lifestyle gebied.

  Verbouwen

  Omdat wij besloten hebben, om in deze woning te blijven wonen. Hebben wij besloten om deze woning te gaan vebouwen naar onze smaak. Niet dat dit jaar, grote veranderingen zal gaan plaatsvinden. Daar hebben wij het geld ook niet voor, maar we gaan er wel langzaam aan beginnen.

  Dit willen wij gaan, zonder lening daarvoor aan te vragen. Alleen een nieuwe keuken, badkamer en tuin, dat zijn goedkope veranderingen. Dus daarom zal je ons dit jaar, zeker een paar kleine aanpassingen in ons huis gaan plaatsvinden. Want zo’n grote spaarrekening hebben wij ook niet, dus veel dingen zal ook op een budgetstyle gebeuren.

  Ook dit zal in mijn blog en vlog terug te zien zijn. Want het is altijd leuk, om te zien, hoe een ander persoon dat gedaan heeft en hopelijk inspireer ik je ook met onze verbouwing van ons huis.

  Reizen

  Dit jaar hopen wij ook op vakantie te kunnen gaan, alleen gezien onze plannen zal dat in 2019 niet gaan inzitten. Wel zal ik zeker een paar leuke uitstapjes gaan maken, die ik natuurlijk met jullie ga delen. Mocht het toch gaan lukken, om in 2019 op vakantie te gaan. Dan zie ik dat echt als een extra bonus, waar ik heel erg blij mee bent.

  Zo dit zijn een beetje de doelen, die ik voor 2019 heb. Die ik met jullie wil delen, want sommige dingen blijven echt privé en zal ik ook niet op het grote internet gaan delen.

  Dus wens ik je een gezond 2019, waarin je veel liefde en gezelligheid mag meemaken.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen