• Fotografie challenge
 • Fotografie challenge
 • Mijn doelen voor 2019

  Veel mensen hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar, zoals; afvallen, gezonder eten, sporten en noem maar op. Zelf doe ik daar niet aan, omdat je ze toch weer na een paar dagen of weken vergeten bent. Daarom ben ik aan doelen begonnen, om zo mijn uiteindelijke doel te halen. Dit omdat sommige doelen, helaas niet in een jaar haalbaar zijn. Dit werkt voor mij demotiverend, dus daarom zitten er ook een paar doelen bij, die pas over een paar jaar helemaal gerealiseerd zijn.

  Zo werk ik aan meerdere projecten, in een jaar en zo realiseer ik mijn uiteindelijk doel, die ik binnen een periode van 5 jaar wil gaan halen. Dus in deze blogpost lees je mijn doelen, die ik voor 2019 wil gaan halen.

  Fotografie challange 

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen, vanaf morgen begin ik met de 365 dagen fotografie challange. De bedoeling is dat ik iedere dag een foto maak en dat een heel jaar lang. Dit is best pittig, want ik zal ook dagen hebben dat ik ook gewoon ziek ben.

  Dus daarom zal er ook foto’s bij zitten, die ik gewoon in huis gemaakt heb. Om zo mijn doel te gaan halen en omdat een dag 24 uur heeft, zal ik iedere week mijn foto’s op mijn blog gaan delen. Een challange, waar ik heel erg veel zin in heb en zo ontwikkel ik ook weer op fotografie gebied. Dit noem ik nog is, 2 vliegen in één klap.

  Mijn blog

  Met deze challange, zal ik dus ook volgend jaar meer blog artikelen gaan schrijven. In de onderwerpen, die ik nu ook al aan het schrijven ben. Dus het zal niet alleen maar op fotografie gebied zijn, maar ook op lifestyle gebied.

  In 2018 heb ik paar mooie blogartikelen geschreven, die door een samenwerking zijn ontstaan en dat hoop ik ook eind 2019 te kunnen zeggen. Dus dat is wel iets, waar ik in 2019 aan gaan werken. Niet dat ik een professionele blogger ben, maar wel overweegt om deze weg in te gaan slaan.

  Ondanks ik in 2019 iedere week een vlog op mijn YouTube kanaal wil laten verschijnen. Zal de maandelijkse fotodagboek doorgaan, om zo je een kijkje in mijn leven te geven. Dit vind ik ook echt leuk om te doen, omdat ik ook zelf regelmatig eventjes mijn foto dagboek terug lees.

  YouTube

  Zoals ik al gezegd heb, zal er iedere week een weekvlog op YouTube kanaal gaan verschijnen. Om jullie te laten zien, hoe mij de fotografie challenge zal vergaan en zo krijgen jullie meteen een kijkje in mijn leven.

  Ook wil ik uiteindelijk de 1000 abonnees op mijn YouTube kanaal gaan halen. Hopelijk zal dit mij in 2019 gaan lukken, maar als ik meer dan de 500 abonnees gehaald heb. Dan ben ik al heel erg blij!! Want op dit moment heb ik er 164 abonnees, die mij op mijn YouTube kanaal volgen.

  Verbouwen

  Omdat wij besloten hebben, om in deze woning te blijven wonen. Hebben wij besloten om deze woning te gaan vebouwen naar onze smaak. Niet dat dit jaar, grote veranderingen zal gaan plaatsvinden. Daar hebben wij het geld ook niet voor, maar we gaan er wel langzaam aan beginnen.

  Dit willen wij gaan, zonder lening daarvoor aan te vragen. Alleen een nieuwe keuken, badkamer en tuin, dat zijn goedkope veranderingen. Dus daarom zal je ons dit jaar, zeker een paar kleine aanpassingen in ons huis gaan plaatsvinden. Want zo’n grote spaarrekening hebben wij ook niet, dus veel dingen zal ook op een budgetstyle gebeuren.

  Ook dit zal in mijn blog en vlog terug te zien zijn. Want het is altijd leuk, om te zien, hoe een ander persoon dat gedaan heeft en hopelijk inspireer ik je ook met onze verbouwing van ons huis.

  Reizen

  Dit jaar hopen wij ook op vakantie te kunnen gaan, alleen gezien onze plannen zal dat in 2019 niet gaan inzitten. Wel zal ik zeker een paar leuke uitstapjes gaan maken, die ik natuurlijk met jullie ga delen. Mocht het toch gaan lukken, om in 2019 op vakantie te gaan. Dan zie ik dat echt als een extra bonus, waar ik heel erg blij mee bent.

  Zo dit zijn een beetje de doelen, die ik voor 2019 heb. Die ik met jullie wil delen, want sommige dingen blijven echt privé en zal ik ook niet op het grote internet gaan delen.

  Dus wens ik je een gezond 2019, waarin je veel liefde en gezelligheid mag meemaken.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  YouTube

  Vanaf 1 januari, ga ik de 365 dagen foto challenge doen. Hoe het mij zal vergaan? Dat kan je zien in mijn wekelijkse vlog en natuurlijk geef ik je ook een kijkje in mijn leven.

  Kijk je gezellig mee? Hier vind je de link naar mijn kanaal. Hopelijk tot snel!

  Laatste video