Mell’s Place in Den Bosch

In my days 14, heb je kunnen lezen dat wij een weekendje in Brabant hebben doorgebracht. In plaats van met de auto te reizen, hebben wij gekozen om dit met openbaar vervoer te doen en daar hadden we allebei al geen spijt van. Zo kom je ook nog is in leuke gezellige eetcafeetjes, die bij het station is gevestigd. Op het station heb je dan ook meerdere eetgelegenheden, wij hebben dan ook voor Mell’s Place gekozen. Dit omdat wij vonden, dat hun het leukste terras hebben en hoe wij het hebben ervaren kun je in dit artikel lezen.

Er stonden echt verschillende gerechten op de kaart, die mij erg lekker leek en heb ik uiteindelijk voor de tonijnsandwich gekozen. Deze tonijnsandwich bestond uit 2 sneetjes toast, tonijnsalade, sla, rode ui en ei. Bij het serveren van dit gerecht, was mijn tonijnsandwich echt goed gevuld, was de groente vers en de combinatie van smaken waren erg goed. Alleen om nu te zeggen, dit gerecht neem ik weer. Nou nee, daarvoor vond ik hem toch niet lekker genoeg voor, omdat ik de tonijnsalade wel een beetje vond tegenvallen.

Marcel heb ik eigenlijk aangeraden om een Bossche bol te nemen, het beruchte gebakspecialiteit uit ‘s-Hertogenbosch. Aangezien Marcel gek op gebak en chocolade is, moet je in mijn ogen ook de Bossche bol eten als je in Den Bosch bent. Dit heeft hij ook gedaan en vond het echt heerlijk, die hij iedereen kan aanraden. Naast dat het erg lekker was, vond hij de Bossche bol erg vullend.

Eigenlijk heb ik maar 1 persoon gezien die in de bediening stond, hij was erg vriendelijk en service gericht. Nam de tijd voor de gasten en was ook nog is erg behulpzaam toen het ging regenen met het verplaatsen van de tafeltjes. Zodat iedereen gezellig kon blijven zitten en droog bleef.

Deze lunch van mij met een bosvruchten thee en de Bossche bol van Marcel met een cappuccino, betaalde wij een in totaal een bedrag van €16.30. Ondanks ik de tonijnsalade niet erg lekker vond, wat met mijn smaak te maken heeft. Kan ik je dit eetcafeetje zeker aanbevelen, dit omdat ik de gerechten die voorbij heb zien komen echt goed vond uitzien en de service echt geweldig vond.

Liefs,

Quirina

Adresgegevens van Mell’s Place:
Stationsplein 89 in ‘s-Hertogenbosch
Website: Mell’s Place

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *