• Mei 2019

  De maand mei begint altijd met mijn verjaardag en vieren ons jubileum van ons huwelijk. Dus een drukke maand en hoe ik deze beleefd heb. Dat kan je lezen in deze blogpost.

  Frans is een weekendje bij ons komen logeren

  Frans is een lang weekend bij ons gebleven en natuurlijk hebben we ook een paar uitstapjes gemaakt. Dit keer zijn we een middagje in Zwolle geweest, zijn we een dagje naar het Veenpark en natuurlijk ook een dagje in Wildlands doorgebracht. Ook hebben we eventjes een filmpje in de bioscoop gepakt, om de film Shazam te zien. De film vond ik zelf een beetje tegen vallen, maar wel een leuke avond gehad en weer enorm gelachen om mijn geklungel. Dit keer omdat na de pauzes van de film mijn 3D bril was vergeten op te zetten, die ik in het donker weer terug moest zien te vinden. Alleen dat is wel een beetje misgegaan, want hierdoor heb ik de zak M&M’s laten vallen en zijn ze over de grond gaan rollen.

  Fotocredit: Nel Schulte

  Rensenpark Emmen

  Deze maand ben ik 2 keer naar het Rensenpark van Emmen geweest. De eerste keer met de Fotogroep en de tweede keer met Nel, die ook lid van de Fotogroep is. Voor mij wel een bijzondere plek, want op deze plek, is mijn passie voor fotografie begonnen. Dit was zo’n 20 jaar geleden toen het nog een dierentuin was, waar ik veel plezier heb beleefd. Wel fotografeerde ik toen nog met een analoge spiegelreflexcamera. Alleen toen was ik nog meer wat kiekjes van de dieren schieten, maar had net zoveel lol als ik nu met mijn passie voor fotografie heb.

  Moederdag

  Iedere zondag hebben wij onze wekelijkse zondagsbrunch en daar kijk Matsi natuurlijk ook wel iets van. Want standaard koken we ook voor hem een zacht gekookt ei en soms krijg hij een beetje extra. Alleen als je de foto van Matsi zo bekijkt, dan is het net of hij nooit iets krijgt. Natuurlijk zijn wij op moederdag ook eventjes naar mijn schoonmoeder geweest, die dit jaar van ons en mijn zwager een etentje van de chinees Alleen wisten we niet meer wat we haar nog konden geven, dus hebben we maar chinees besteld. Zo hoefde zij deze dag niet te koken, hebben we dit samen met mijn zwager gedaan en hebben we met de hele familie genoten ervan.

  Wildlands

  Deze maand heb ik 2 keer Wildlands bezocht, de eerste keer met mijn oom en mijn tweede bezoek was echt maar heel eventjes. Dit doordat ik eerst moest gaan bloedprikken, maar dit liep echt enorm en moest ik meer dan een uur in het ziekenhuis wachten. Maar ondanks dat dit een kort bezoekje aan Wildlands was, heb ik mij er wel weer prima vermaakt.

  Deventer

  Ook ben ik met de Fotogroep in Deventer geweest, waar we iets blauws, iets kleins en levend moesten fotograferen. Een prachtige stad en gelukkig was er ook nog wat tijd om eventjes van de stad zelf op de foto te zetten. Niet dat ik veel gezien heb, want we waren er iets meer dan een uurtje in Deventer. Dus je kan er wel vanuit gaan dat ik nog een keertje naar Deventer gaat, om deze stad te gaan fotograferen.

  Ons tweede jubileum

  Op vrijdag 24 mei zijn wij 2 jaar getrouwd, waarvoor ik deze prachtige bos bloemen van Marcel heb gekregen. Alleen was hij wel een beetje erg groot, waarvoor ik eerst een vaas moest bedenken. Gelukkig was dat snel opgelost en hebben we bijna 2 weken van deze bloemen kunnen genieten. Dat weekend zijn we ook lekker wezen eten bij het Grieks restaurant Athína, dagje wezen shoppen en ook eventjes bij La Place wezen lunchen. Wat dat betreft hebben we echt een geweldig weekend gehad.

  Matsi krijgt trekken van onze Diva

  Al iets meer dan een jaar moeten we onze Diva missen en denken we nog regelmatig aan haar. Alleen begint Matsi steeds meer dezelfde dingen te doen, die onze Diva eerst deed. Want die kon ook zo altijd op de bank wachten, als Marcel terug van het werk kwam. Hier moest ik echt eventjes aan denken, toen ik Matsi zo op de leuning van de bank zat zitten, waar ik ook echt eventjes snel een foto wilde maken.

  Dit was mei 2019

  Zoals je kan lezen hebben we deze maand niet stil gezeten, heb ik veel leuke dingen mogen meemaken en zal ik het in de maand juni rustig aan gaan doen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *