• My days 4 | Mei 2018

  Matsi moest weer eventjes naar de dierenarts voor de jaarlijkse apk keuring en heeft natuurlijk ook zijn jaarlijkse inenting gekregen. Helaas is hij niet helemaal goed doorgekomen, want we hebben namelijk te horen gekregen dat hij spondylose heeft. Dit kan je vergelijken met een versleten rug en zat ons gevoel toch goed over zijn gezondheid.

  Wij hadden namelijk het gevoel dat hij wel ergens pijn had, alleen hadden wij het gevoel dat het bij de schouderbladen zat. Hij is namelijk echt de grootste honden kluns die ik ken en wat dat betreft lijkt hij precies op mij. Waarschijnlijk heeft hij dat van mij overgenomen, want ik ben echt een ongelofelijke kluns. Zo zie je maar weer, waar je mee omgaat raak je mee besmet.

  Op 2 mei ben ik 38 jaar geworden dat ik heb gevierd heb met mijn man en oom die vanuit Ridderkerk is gekomen. Frans was begin van de middag bij mijn huis aangekomen en zijn we in de middag eerst eventjes naar het Hunebedcentrum in Borger gegaan. Beetje jammer dat deze foto een beetje te donker is, maar toch vind ik het een leuke foto van ons geworden.

  my days 4

  Nadat we bij het Hunebedcentrum zijn geweest, zijn we eerst eventjes naar huis gegaan. Zo waren we nog een uurtje bij onze Matsi, we moesten natuurlijk ook nog eventjes wachten tot Marcel weer thuis was van zijn werk. Natuurlijk wilde Marcel zich nog eventjes opfrissen, omdat we naar Suwa in Emmen zijn gegaan om mijn favoriete gerechten te eten. Sushi!!! Dit vind ik zo lekker en voor Frans was dit de eerste keer dat hij dit gegeten heeft. Hij vond het allemaal niet zo geweldig, wat natuurlijk ook kan gebeuren.

  my days 4 Suwa

  Ik kan echt zeggen dat ik een geslaagde verjaardag gehad heb, die ik zo wel ieder jaar wil vieren. Gewoon er lekker op uit gaan, jezelf verwennen en in mijn ogen hoort zo ook een verjaardag te zijn. Het enige waar ik wel verdrietig om was dat ik onze kleine meid Diva miste, ook al wordt het wel iets makkelijker om daar mee om te gaan. Alleen is zij nog steeds een groot gemis in ons gezin, wat misschien altijd wel zo zal blijven.

  my days 4

  Dag na mijn verjaardag is mijn nichtje Carolien samen met haar hondje Mylo ook bij ons gekomen, dus dat is een gezellige boel bij ons geweest. Niet dat ik een heel groot huis heb, maar we kunnen Frans en Carolien wel apart laten slapen.

  my days 4

  Matsi vond de mand van Mylo wel heel erg interessant, want ook al is hij veel te klein voor onze Matsi. Hij heeft zich er mooi in kunnen wurmen en paste dat voor hem prima. Tja, dan moet de kleine chihuahua maar in de grote mand van Matsi liggen. Alleen is het wel een leuk gezicht, hoe Matsi in de mand van Mylo ligt.

  Samen met Frans en Carolien zijn wij een dagje naar Wildlands geweest, waar we echt genoten hebben van het prachtige lenteweer. Ik heb daar echt een fantastische dag met hun beleefd en hebben we zelfs een leeuw in het water gezien. Iets wat ik eigenlijk nog nooit eerder heb gezien, dus dat vond ik echt wel bijzonder om dat te kunnen fotograferen.

  Carolien was nog een paar dagen langer dan Frans gebleven en hebben we samen met haar onze heerlijke zondagsbrunch gegeten. Tijdens het klaarmaken van deze brunch, heb ik gezelschap van Mylo in de keuken gehad. Natuurlijk niet omdat hij zo gek op mij is, wel op de lekkere dingen die ik altijd maak en hoop hij altijd dat hij iets van mij krijgt. Alleen dan moet ik hem wel teleurstellen, want hij krijg echt bijna niets van mij. Niet omdat ik dat niet wil geven, maar omdat hij een voedselallergie heeft.

  Samen met haar en onze honden zijn wij nog eventjes naar het Valtherbos geweest. Alleen was het wel erg warm voor onze honden, dus hebben we het erg rustig aan gedaan en zoveel mogelijk in de schaduw gelopen. Zoals altijd neem ik wel voldoende water voor hun mee, dus dat was een heerlijke middag voor onze honden.

  Deze maand zijn we ook een paar dagen naar Ketch in Duitsland geweest, omdat één Marcel zijn vrienden gingen trouwen. Wij hebben deze dagen bij het bruidspaar geslapen, waar we echt goed verzorgt zijn en heerlijk van het Duitse ontbijt genoten hebben.

  De omgeving was echt super mooi en zeker het park is echt de moeite waard om deze te bezoeken. Onderweg waren wij alleen een beetje verkeerd gelopen, wat ook echt geen straf was. Dit omdat wij onderweg deze gat in de bosjes tegen kwam, waar je echt een mega mooi uitzicht en een glim van dit kanaal kan zien.

  Henry had ons verteld over de brug waar zij gingen trouwen voor het burgerlijke huwelijk. Die wij uiteindelijk wel hebben gevonden en een genoten van het uitzicht op het zelfde kanaal. Hier hebben we dan ook nog eventjes een selfie van ons samen gemaakt.

  Om de foto van de brug te maken, gingen wij eventjes naar beneden. Wat ik ook een hele mooie achtergrond vind voor het bruidspaar. Alleen zie ik een bruid niet echt eventjes naar beneden lopen, als ze een trouwjurk aan heeft. Deze weg is namelijk niet verhard en zeker als het geregend heeft, lijkt mij het niet fijn om op dat moment in een modderige bende te lopen.

  Op vrijdag 11 mei was het de grote dag van Henry en Julia aangebroken en geven zij deze dag het ja-woord aan elkaar. Henry had mij ook gevraagd of ik hun bruiloft wilde fotograferen, wat ik natuurlijk wel wilden. Het enige nadeel is dat ik dit nog nooit echt gedaan heb en hier ook geen ervaring in heb.

  Dus ik vroeg mij dan ook wel ondertussen een beetje af, wie er nu zenuwachtiger is voor deze dag is. Het bruidspaar die redelijk relax lijken te zijn of ik die voor het eerst een bruiloft fotografeert. Waarvan ik echt hoop dat dit gaat lukken, al heb ik hier wel mijn twijfels over. Naast dat ik deze dag gefotografeerd heb, ben ik natuurlijk ook gewoon een gast en hebben wij echt genoten van deze dag.

  De dag na de bruiloft van Henry en Julia, waren wij nog in Speyer geweest. Niet om deze stad te verkennen, wat zeker wel de moeite waard was om dat te gaan doen. Alleen had ik te weinig ondergoed bij mij, dus moesten wij dit ergens halen. Niet dat het mij veel uitmaakte waar en uit welke winkel dat haalde, maar wij waren dus verdwaald en kwamen uiteindelijk hier terecht.

  Als je er toch bent, moet je er ook maar eventjes van nemen. Wat wij ook hebben gedaan en zijn we eventjes bij een terrasje gezeten. Zelf heb ik een milkshake banaan genomen en Marcel een chocolade-ijs drankje, wat ons zeker goed smaakte met dit warme weer.

  Deze dag was het ook de verjaardag van Henry, dat hij gevierd heeft met een barbecue. Ik geloof dat echt iedereen brak was of last hadden van een dikke kater. Het was dan ook meer the day after dan een verjaardagsfeestje, maar gezellig was het zeker.

  Wat jullie misschien nog niet weten is dat ik enorme knieproblemen heb, waarvoor ik eigenlijk een kunstknie moet hebben. Enige probleem is dat ik te jong ben en daardoor kon ik de laatste maanden niet meer mijn werk uitvoeren. Hierdoor ben ik in de ziektewet gekomen, doordat ze mijn contract niet hebben verlegd.

  Dit is natuurlijk best wel balen, zeker als je het ook nog is je werk erg leuk vind. Dus deze maand heb ik ook definitief afscheid van mijn werk en collega’s moeten nemen, alleen had ik dit niet verwacht. Vanuit het kantoor heb ik super mooie bos bloemen gehad en van mijn collega’s een heerlijk verwenpakket die echt super heerlijk ruikt. Dit vind ik echt super dat ze dit voor mij hebben gedaan.

  Doordat deze maand de nieuwe AVG wet in gaat, heb ik hier mij een klein beetje verdiept. Dit omdat ik natuurlijk zelf een blog heb en een passie voor fotografie heb. Naast mijn eigen blog, beheer ik ook de website van de fotogroep en ook daarvoor moet dit natuurlijk ook goed wezen. Het is bijna een studie, die erg saai is en zo denkt Matsi er geloof ik ook over.

  Deze maand heb ik ook voor het eerst de sport motorcross gefotografeerd, die stond namelijk bij de fotogroep op het programma. Het is zeker een onderwerp dat mijn zeker aanspreekt, alleen of ik dit nu deze sport echt vaak op de foto zal gaan zetten. Dat denk ik niet en zal ik mij ook niet echt verdiepen in dit onderwerp.

  Onze eerste jubileum is een feit, want op 24 mei zijn wij precies één jaar getrouwd. Dit vieren wij volgend weekend, omdat dit ons beter uitkwam dan vandaag. Toch hadden we allebei zo iets van, hadden we toch maar iets gepland voor vandaag. Een ervaring wat we voor volgend jaar zeker meenemen en de jaren die wij nog samen mogen beleven tot de dood ons scheidt.

  Een druk maandje, maar wel een hele leuke maand gehad. Waarin ik mijn eerste jubileum mocht beleven, 38 jaar geworden ben en mijn eerste bruiloft mocht fotograferen.

  Liefs,

  Quirina

  Foto van onze bruiloft is gemaakt door: Huizinga Fotografie

  Volg:
  Share:

  8 Reacties

  1. 7 mei 2018 / 14:17

   Mijn man had ook al last van de staking. Hij was voor niets helemaal naar het station gefietst, en kon die dag niet eens op zijn werk komen.

  2. 7 mei 2018 / 20:14

   Wat is Wildlands mooi he! Wat een leuke drukke week heb je gehad.

   • Quirina
    Auteur
    7 mei 2018 / 20:27

    Ja dat klopt, heb inderdaad een druk weekje gehad en dat is deze week ook weer. Wildlands is echt heel erg leuk, ben er dan ook regelmatig te vinden.

   • Quirina
    Auteur
    8 mei 2018 / 13:34

    Heb zeker genoten afgelopen week en deze week wordt hopelijk net zo leuk.

  3. Jorien
   8 mei 2018 / 21:14

   Leuke week, zo’n overzicht maakt weer duidelijk dat je eigenlijk best veel doet in een week!

   • Quirina
    Auteur
    8 mei 2018 / 22:10

    Dank je, heb afgelopen week inderdaad veel gedaan, alleen heb ik ook wel is een rustige week er tussen zitten waar ik niet zoveel dingen doe.

  4. 8 mei 2018 / 23:11

   Wat een lekker weekje! Jammer van de staking, maar gelukkig kon je je afspraak nog verzetten

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *