Mauk

In 2018 waren in Wildlands Emmen 2 olilfanten geboren. Mauk en Manoa, 2 bullen die een leeftijdverschil hebben van ongeveer 2 maanden. Op deze foto zie je Mauk staan en de enige reden dat ik dit nog weet is dat ik deze naam als titel heb gegeven. Anders had ik dit echt niet meer geweten. Zeker omdat ik in die periode bijna iedere week in deze dierentuin te vinden was. Toen waren ze nog makkelijk uitelkaar te halen, nu echt niet meer. Dit vind ik niet zo erg. Want bij andere dierentuinen weet je de namen van de dieren ook niet en in het wild, hebben de dieren geen namen.

Vorig jaar heeft de fotoclub waar ik bij zit een expositie te eren van hun 25 jarig bestaan. Alle leden mochten 1 foto van hunzelf uitzoeken en deze bij de expostite hangen. Ik heb voor deze foto gekozen, omdat deze dierentuin ook echt bij de stad Emmen hoort.

Wat misschien ook leuk feitje om te weten is dat Mauk de eerst geboren olifant van deze dierentuin is. Want Wildlands Adventure Zoo Emmen bestaat pas sinds 2016, dus dat maakt in mijn ogen Mauk wel een bijzondere olifant van deze dierentuin.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *