• Matsi vond het maar een vreemd gebeuren

  Vorige week zondag zijn we met onze Matsi weer naar het Emmerdennen geweest, waar wij een rustige boswandeling dachten te maken. Dat hadden wij dus een beetje verkeer gedacht, omdat er op dat moment een hardloopwedstrijd gehouden werd. Dit was het Hondsrug forest run, wat onze Matsi maar een vreemd gebeuren vond.

  Matsi vond het maar een vreemd gebeuren

  Hier was onze Matsi ook flink onder de indruk van, zeker toen er nog sommige deelnemers met hun hond aan het hardlopen was. Die hadden namelijk niet even de tijd, om met onze Matsi kennis te maken en dat vond hij ook niet zo heel erg leuk, omdat hij op dat moment echt heel kort werd gehouden.

  Matsi vond het maar een vreemd gebeuren

  Gelukkig was niet het gehele parcours afgezet en konden we via de zijkant wel lopen, om zo een rustig stukje bos konden opzoeken. Dit omdat we toch merkte dat wij, maar ook onze Matsi het niet heel erg leuk vond om zo door het bos te lopen. Toch was hij wel erg nieuwsgierig en heeft hij dit spektakel ook eventjes staan te bekijken.

  Matsi vond het maar een vreemd gebeuren

  Nadat de deelnemers die finishlijn gehaald hebben, liepen ze een stuk rustiger. Dit vond Matsi wel heel erg interessant en heeft hij hier ook echt eventjes naar staan te kijken. Alleen zag hij op dat moment geen deelnemers met honden finishen, hier begreep hij echt helemaal niets meer van.

  Matsi vond het maar een vreemd gebeuren

  Uiteindelijk hebben we wel een rustig stukje bos gevonden, wat Matsi wel een stuk prettiger lopen vond. Want hier kon hij gewoon overal ruiken, waar hij wilde en heen kon lopen. Iets wat onze Matsi ook het liefst in het bos doet, maar dit was toch wel een leuke afwisseling dan een boswandeling die wij normaal hebben.

  Liefs,

  Quirina en een dikke poot van Matsi

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *