• Recepten
 • Matsi heeft een mand gewonnen

  Op de Facebookpagina van Jumper heb ik met een actie meegedaan op hun facebook pagina. Waarbij je een foto moest insturen en vertellen waarom jij met deze mand zou willen winnen. Dat ik zou winnen had ik nooit verwacht, ik heb de mand afgelopen zaterdag dan ook opgehaald en zal ik je in deze blog daarover alles vertellen, hoe ik en onze Matsi dit hebben beleefd.

  Matsi geniet van zijn nieuwe mandje

  Toen ik het oproepje van Jumper op Facebook had gelezen en dit een leuke mand voor onze Matsi vond, heb ik besloten om aan deze actie mee te doen. Dit omdat Matsi, net als wij het niet makkelijk heeft gehad met het verlies van onze Diva. Daarom hoefde ik niet lang na te denken over de foto die ik heb ingezonden. Bij de ingezonden foto heb ik verteld dat we onlangs afscheid moest nemen van onze Diva en dat ik het wel leuk zou vinden als Matsi deze mand zou winnen. In mijn ogen heeft Matsi dit wel verdiend, nadat hij zo begripvol heeft gereageerd om de hele situatie van onze Diva.

  Ik moet ook eerlijk zeggen, dat ik heel erg verbaasd reageerde toen ik persoonlijk via een privรฉ berichtje las. Eigenlijk had ik het pas door toen ik aan het bellen was en ineens de bovenstaande foto van Jumper zag staan. Eigenlijk was ik op dat moment eigenlijk met heel iets anders bezig, waarvoor ik ook zat te wachten op een privรฉ bericht. Je kan je wel voorstellen dat mijn reactie erg snel was, nadat de verkoper deze bericht had verstuurd. Wel moesten ze eventjes de juiste maat voor Matsi bestellen en heeft de winkel met mij weer contact opgenomen, toen de mand bij hun was geleverd. Ik had zelfs de luxe dat ik mocht kiezen tussen een zwarte of een antraciete mand en heb ik zelf voor de antraciete kleur gekozen.

  We hebben bewust gekozen om Matsi thuis te laten, dit omdat hij altijd erg enthousiast is in de dierenwinkel. Wel heb ik er een speciale vlog voor gemaakt, zodat je kan zien hoe onze Matsi reageert bij het krijgen van zijn nieuwe mand. Hij is er niet alleen heel erg blij mee, maar heeft zelfs een halve weekend in zijn nieuwe mandje gelegen.

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  10 Reacties

   • Quirina
    Auteur
    22 maart 2018 / 13:35

    Ja, hij ligt er nog wel in. Als we gelopen hebben en in de avond na een uurtje of 10. Want je bij ons eventjes liggen is natuurlijk ook wel erg fijn.

  1. Anja
   22 maart 2018 / 13:56

   Ach wat leuk en wat een leuke hond, fijn dat hij de prijs zo geweldig vond.

  2. 24 maart 2018 / 13:46

   dat moet leuk zijn, als je iets kan winnen.
   de hond vindt het zelf ook zalig, zo lijkt het wel

  3. 24 maart 2018 / 20:59

   Wat een mooie prijs! ik geloof best dat je hond daar heerlijk in kan liggen

  4. 25 maart 2018 / 16:37

   Wat leuk dat je hond dit gewonnen heeft, leuke oppepper zo!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *