Matsi heeft een mand gewonnen

Op de Facebookpagina van Jumper heb ik met een actie meegedaan, die ze op hun facebook pagina hadden. Waarbij je een foto moest insturen en vertellen waarom jij met deze mand zou willen winnen. Hier heb ik aan meegedaan en dat ik zou winnen, is iets wat ik eigenlijk niet had verwacht. In deze blogpost kun je dan ook lezen, waarom ik deze mand gewonnen heb en hoe onze Matsi op deze mand reageerde.

Toen ik het oproepje van Jumper op Facebook had gelezen en de mand gezien had. Dacht ik bij mijzelf, dit is echt een hele leuke mand en ach ik kan altijd een gokje wagen. Nooit geschoten is altijd mis, toch! Precies, dat dacht ik dus ook.

Dit heb ik natuurlijk ook voor onze Matsi gedaan, omdat hij het zeker niet makkelijk heeft gehad toen onze Diva was overleden. Hij heeft mist haar net zoveel als wij en heeft zich echt de laatste periode dat onze Diva nog leefde.  Daarnaast heeft hij in mijn ogen heeft Matsi dit wel verdiend, nadat hij zo begripvol heeft gereageerd om de hele situatie van onze Diva.

Over de foto die ik heb ingezonden voor deze wedstrijd, hoefde ik ook echt niet lang na te denken. Ik wist precies welke het ging worden, alleen moest ik hem wel eventjes opzoeken tussen de honderden foto’s die ik gemaakt heb. Gelukkig heb ik alles op jaartal ingedeeld en daarnaast ook nog is per onderwerp. Dus lang hoefde ik niet te zoeken en ook over de tekst hoefde ik niet lang na te denken. Bij de foto heb ik verteld dat we onlangs afscheid moest nemen van onze Diva en dat ik het wel leuk zou vinden als Matsi deze mand zou winnen.

Ik moet ook eerlijk zeggen, dat ik heel erg verbaasd reageerde toen ik via een persoonlijk privé berichtje las dat ik deze mand gewonnen had. Eigenlijk had ik het nog niet eens door, wel dat ze me gevraagd hadden om eventjes te bellen. Goed dat wilde ik wel en pas tijdens het gesprek, las ik ineens op het plaatje dat het van Jumper kwam.

Mijn reactie was dus erg snel, nadat de verkoper dit berichtje had verzonden. Ze hadden de mand in zijn maat helaas niet op voorraad, dus moest het nog eventjes besteld worden. Nadat de mand bij hun geleverd was, hebben ze met mij weer contact opgenomen om een afspraak in te plannen en mocht ik zelfs kiezen tussen de zwarte of antraciet kleur wilde.

Wij hebben voor de antraciet kleur gekozen en afgelopen zaterdag kon ik deze mand ophalen. We hebben bewust gekozen om Matsi thuis te laten, dit omdat hij zich niet kan beheersen als er zoveel lekkere dingen voor zijn neus liggen. Dit in combinatie met de promotie, hadden wij dan ook niet alle aandacht om hem meteen te kunnen corrigeren als dat nodig geweest zou zijn. Eigenlijk is het niet vraag of het nodig is, eerder hoe vaak we hem moeten corrigeren.

Daarom heb ik besloten om dit allemaal in een vlog te verwerken, om zo ook te kunnen zien hoe hij op zijn nieuwe mand bij ons thuis reageerde. Hij was er niet alleen heel erg blij mee, ik geloof dat hij zo’n beetje ook het hele weekend erin gelegen heeft.

Natuurlijk ben ik ook benieuwd of jij iets via een Facebookactie gewonnen heb?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

10 Comments

 1. Xarifa
  22 maart 2018 / 12:53

  Gefeliciteerd! Mooie mand heb je uit gekozen!

  • Quirina
   Auteur
   22 maart 2018 / 13:35

   Ja, hij ligt er nog wel in. Als we gelopen hebben en in de avond na een uurtje of 10. Want je bij ons eventjes liggen is natuurlijk ook wel erg fijn.

 2. Anja
  22 maart 2018 / 13:56

  Ach wat leuk en wat een leuke hond, fijn dat hij de prijs zo geweldig vond.

 3. 22 maart 2018 / 14:51

  Wat leuk dat jullie hond een mand heeft gewonnen! Daar zal hij vast veel plezier van hebben : )

 4. 24 maart 2018 / 13:46

  dat moet leuk zijn, als je iets kan winnen.
  de hond vindt het zelf ook zalig, zo lijkt het wel

 5. 24 maart 2018 / 20:59

  Wat een mooie prijs! ik geloof best dat je hond daar heerlijk in kan liggen

 6. 25 maart 2018 / 16:37

  Wat leuk dat je hond dit gewonnen heeft, leuke oppepper zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *