Martinikerkhof in Groningen

Afgelopen weekend was mijn oom hier wezen logeren, die sinds kort is begonnen met fotograferen. Het leek hem namelijk wel leuk om een keertje in Groningen te gaan fotograferen, wat wij ook afgelopen zaterdag zijn gaan doen. In deze blogpost zal je dan ook een paar van mijn foto’s zien, die ik deze dag heb gemaakt.

De vorige keer dat ik in Groningen was geweest, om echt te gaan fotograferen was met de fotogroep. Toen hebben wij daar avondfotografie gedaan en was ik met hun ook op het Martinikerkhof. Hier vind ik het echt heel erg mooi en wist ik gewoon dat hij het hier echt leuk zou vinden. Hier zijn we dan ook begonnen met fotograferen, nadat wij een heerlijk lunch bij de drie gezusters hebben gegeten.

Hier zijn we ook echt wel eventjes geweest, alleen wilde meer delen van deze stad gaan fotograferen. Helaas was het echt te druk hiervoor, om hier echt fatsoenlijk te kunnen fotograferen. Want je wil natuurlijk niet dat er mensen op de foto komt te staan, zeker niet als je dit wil gaan delen via de social media kanalen of net als mij op mijn eigen blog. Natuurlijk lukt het mij niet altijd om geen mensen op de foto te krijgen, alleen probeer ik altijd hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Ik dus beter zeggen dat ik ben thuisgekomen met een serie, die ik bij het Martinikerkhof gemaakt heb. In plaats het prachtige centrum in Groningen, wat eigenlijk de bedoeling was. Dus ik zal er zeker nog een keer heen gaan, om van het centrum een paar foto’s te gaan maken. Alleen dan niet meer op een zaterdag en zal ik eerst gaan kijken op het internet of er markt in Groningen is. Toch heb ik met mijn oom een super gezellige dag beleeft en hebben wij nog een bezoek aan het Noordelijk Scheepvaart Museum gebracht.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *