• Martinikerkhof in Groningen

  Afgelopen weekend was mijn oom hier wezen logeren, die sinds kort is begonnen met fotograferen. Het leek hem namelijk wel leuk om een keertje in Groningen te gaan fotograferen, wat wij ook afgelopen zaterdag zijn gaan doen. In deze blogpost zal je dan ook een paar van mijn foto’s zien, die ik deze dag heb gemaakt.

  De vorige keer dat ik in Groningen was geweest, om echt te gaan fotograferen was met de fotogroep. Toen hebben wij daar avondfotografie gedaan en was ik met hun ook op het Martinikerkhof. Hier vind ik het echt heel erg mooi en wist ik gewoon dat hij het hier echt leuk zou vinden. Hier zijn we dan ook begonnen met fotograferen, nadat wij een heerlijk lunch bij de drie gezusters hebben gegeten.

  Hier zijn we ook echt wel eventjes geweest, alleen wilde meer delen van deze stad gaan fotograferen. Helaas was het echt te druk hiervoor, om hier echt fatsoenlijk te kunnen fotograferen. Want je wil natuurlijk niet dat er mensen op de foto komt te staan, zeker niet als je dit wil gaan delen via de social media kanalen of net als mij op mijn eigen blog. Natuurlijk lukt het mij niet altijd om geen mensen op de foto te krijgen, alleen probeer ik altijd hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

  Ik dus beter zeggen dat ik ben thuisgekomen met een serie, die ik bij het Martinikerkhof gemaakt heb. In plaats het prachtige centrum in Groningen, wat eigenlijk de bedoeling was. Dus ik zal er zeker nog een keer heen gaan, om van het centrum een paar foto’s te gaan maken. Alleen dan niet meer op een zaterdag en zal ik eerst gaan kijken op het internet of er markt in Groningen is. Toch heb ik met mijn oom een super gezellige dag beleeft en hebben wij nog een bezoek aan het Noordelijk Scheepvaart Museum gebracht.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *