• Recepten
 • Martinikerkhof in Groningen

  Afgelopen zaterdag ben ik met mijn oom Frans eventjes in Groningen geweest. Niet om een keertje te shoppen, wel om te fotograferen wat je in Groningen zeker goed kunt doen. Een gezellige dag gehad en laat ik je in deze blogpost een paar foto’s zien die ik gemaakt heb.

  Toen ik vorige keer met de fotogroep in Groningen was geweest, waren wij toe ook op het Martinikerkhof en dat vond ik echt heel erg mooi om te fotograferen. Vandaag was ik dan met mijn oom, die ook graag mag fotograferen en wist ik gewoon dat hij het hier echt leuk zou vinden. Een locatie waar we allebei van houden, wat dan ook zeker leuker maakt om hier eventjes te vertoeven met de camera.

  Nadat we hier eventjes geweest waren, zijn we verder gegaan omdat we de hele stad wilden fotograferen. Helaas was het echt te druk hiervoor, dit door de markt en denk ik ook omdat het echt een prachtige herfstdag was om op pad te gaan.

  Toch heb ik een paar foto’s van het centrum gemaakt, nou ja ik kan beter zeggen van de Martinitoren en een andere kerktoren, die in het centrum staat achter de korenbeurs. Alleen stond ik niet op de vismarkt, maar ergens in één van de zijstraten die naar de binnenstad van Groningen naartoe brengt.

  Ondanks het te druk was om in de binnenstad te fotograferen, hebben we ons zeker in Groningen vermaakt. We hebben namelijk heerlijk geluncht en zijn we ook nog een museum binnen gedoken. Een stad waar ik zeker nog regelmatig zal komen om te fotograferen, maar dan zal het wel op een dag worden dat er geen markt is en hoop ik dat het een stuk rustiger zal zijn.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *