Marcofotografie met printplaatjes van de pc

Afgelopen week hadden we bij de fotogroep macrofotografie op het programma staan, waar je eigenlijk alle kanten mee kunt opgaan. Zelf had ik in eerste instantie bloemen willen fotograferen, alleen dacht ik dat bijna iedereen bloemen mee zou nemen. Dit heeft mij dan ook op het laatste moment zo’n beetje laten besluiten om printplaatjes als onderwerp voor het thema macrofotografie te nemen.

Ik moet ook zeggen dat het toch een stuk moeilijker was, dan ik in eerste instantie had gedacht. Had ik zelf een geheugenplaatje die je hieronder ziet staan en één of andere printplaatje die je hierboven ze staan gefotografeerd. Dit waren dan ook de beste foto’s die ik heb gemaakt van mijn zelf meegenomen martiaal, waar ik zelf niet helemaal tevreden mee ben over het eindresultaat.

Was niet de enige met het idee

Grappig was dat ik niet de enige met het idee was om printplaatjes te fotograferen. Ook hier heb ik een paar foto’s van gemaakt, alleen wat het allemaal precies is daar heb ik dan geen idee van.

De foto die je hieronder ziet staan is eigenlijk de enige foto waarover ik tevreden ben, maar wat het precies is dat kan ik je dan helaas niet vertellen.

Ondanks ik niet helemaal tevreden bent over mijn fotoresultaten, heb ik toch besloten om dit te delen omdat dit ook bij fotografie hoort. Want ook al ben je niet tevreden over je eigen werk, je leert er natuurlijk altijd weer iets van.

Quirina

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *