• Maart 2019
 • Maart 2019

  Soms zit het mee en soms zit het tegen. Deze maand zat het behoorlijk tegen, maar daar wil ik niet in blijven hangen en kijk ik liever vooruit. Een ding is zeker en dat is dat ik niet heb stil stilgezeten. Hoe ik de maand maart heb beleefd, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Foto’s maken voor de Fotogroep Klazienaveen

  In het eerste weekend ben ik thuis voor de fotogroep bezig geweest. Dit omdat wij het onderwerp het bevriezen van beweging hadden, waar ik zelf niet uitkwam. Daarom had ik ik besloten om eerst te gaan kijken, om vervolgens thuis dat te gaan doen. Dat was makkelijker gezegd, dan gedaan en ben ik over het eind resultaat niet echt tevreden. Toch heb ik het besloten om dit te delen, want in mijn ogen hoort dit ook gewoon bij het delen van je passie.

  25 jarig Jubileumfeest

  Fotogroep Klazienaveen bestaat 25 jaar en dat hebben ze natuurlijk gevierd. Het thema was glitter en glamour, eigenlijk wilde ik heel erg uitbundig gekleed gaan. Alleen dat durfde ik ook ergens weer niet, omdat ik echt bang was om de enige te zijn. Dus heb ik gekozen voor een trui met glitters, maar je ziet de glitters niet echt terug in mijn trui. 🤔

  Nou, dat was dus niet zo en bij de volgende themafeest ga ik er helemaal voor. Het feest hebben wij bij Peter Koops Photography gevierd, heb ik echt een topavond gehad en een paar hele mooie foto’s van mijzelf erbij. Natuurlijk heeft deze fotograaf ook een groepsfoto gemaakt, alleen weet ik niet of alle leden het op prijs stellen dat ik die op mijn blog ga delen. Mocht je alle foto’s willen zien, dan kan je dat op de website van Fotogroep Klazienaveen.

  Restaurant Bregje in Emmen

  Dit restaurant heb ik leren kennen met het jaarlijks etentje met de fotogroep, wat duidelijk toen geslaagd was. Want nu 2 maanden later ben ik hier met Marcel wezen eten en hebben we ook nog is genoten van onze avond. Wel een beetje jammer dat de foto van ons een beetje onscherp is geworden, maar vond hem nog wel leuk genoeg om deze met jullie te delen.

  Fotogroep Klazienaveen

  Ook hadden deze maand het onderwerp reclame/productie fotografie bij de Fotogroep Klazienaveen. Waarvoor ik mijn oude knuffel, met mijn tiara die ik op onze bruiloft gedragen heb. Voor de tweede foto heb ik mijn laptop gebruikt, samen met mijn kleedje en een tekst beeldje die wij in huis hebben staan. Ondanks ik niks met dit onderwerp heb, vond ik deze foto’s wel erg leuk geworden.

  Wildlands

  Op 30 maart mochten de leeuwenwelpjes van Wildlands voor het eerst naar buiten. Hier mochten de mensen die abonnee waren als eerste erbij wezen en konden wij er al om 9 uur naar binnen. Alleen dan nog is het erg druk dus of dit nu echt aan te raden is? Dat is een ander verhaal, maar het was wel leuk om mee te maken en heb echt genoten van deze ochtend.

  Hoe ik maart 2019 beleefd heb

  Deze maand heb ik echt leuke dingen beleefd, ook al zat het deze maand eventjes tegen. Dat hoort bij het leven, ook al zit je er niet op te wachten. Nu geloof ik er heilig in, dat dit vaak met een rede gebeurt en zal er ook weer nieuwe wegen opengaan.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *