• My days 14 | Maart 2019

  Soms zit het mee en soms zit het tegen. Deze maand zat het behoorlijk tegen, maar daar wil ik niet in blijven hangen en kijk ik liever vooruit. Een ding is zeker, ik heb niet stilgezeten. Hoe ik de maand maart heb beleefd, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Het bevriezen van beweging

  In het eerste weekend ben ik thuis voor de fotogroep bezig geweest. Dit omdat wij het onderwerp het bevriezen van beweging hadden, waar ik zelf niet uitkwam. Daarom had ik ik besloten om eerst te gaan kijken, om vervolgens thuis dat te gaan doen. Dat was makkelijker gezegd, dan gedaan en ben ik over het eind resultaat niet echt tevreden.

  Keuken

  Ik had jullie al een keer verteld, dat wij plannen hebben om onze huis en tuin te gaan verbouwen. Alleen dan moet je wel eerst eventjes inspiratie opdoen en dat is eigenlijk nog leuker, dan het kopen zelf. In het tweede weekend van maart, hebben wij dan ook de eerste 2 winkels in Emmen bezocht.

  Daarvan maak ik altijd foto’s, alleen zijn de foto’s van deze dag echt heel snel met een pocket camera gedaan. Het was ook de bedoeling om dit voor ons zelf te houden, maar het is eigenlijk ook wel erg handig voor ons, om dit op mijn blog te hebben staan. Om zo een moodboard te maken en misschien doen jullie er ook nog ideeën mee op.

  Fotocredit: Peter Koops Photography

  Fotogroep Klazienaveen bestaat 25 jaar en dat heb ik natuurlijk met hun gevierd. Het thema was glitter en glamour, eigenlijk wilde ik heel erg uitbundig gekleed gaan. Alleen dat durfde ik ook ergens weer niet, omdat ik echt bang was om de enige te zijn. Dus heb ik gekozen voor een trui met glitters, maar je ziet de glitters niet echt terug in mijn trui. 🤔

  Nou, dat was dus niet zo en bij de volgende themafeest ga ik er helemaal voor. Het feest hebben wij bij Peter Koops Photography gevierd, heb ik echt een topavond gehad en een paar hele mooie foto’s erbij.

  Natuurlijk hebben we ook een groepsfoto gemaakt, alleen weet ik niet of alle leden het op prijs stellen, dat ik die op mijn blog ga delen. Mocht je alle foto’s willen zien, dan kan je dat op de website van Fotogroep Klazienaveen.

  My days 14

  Niet alleen ik wacht op de lente, maar Matsi ook. Hij mag zo graag in de tuin liggen als het zonnetje schijnt. Helaas was het deze dag bewolt, maar vond het wel heel erg leuk om deze te laten zien.

  Naast de blogpost die op mijn blog verschenen zijn, ben ik ook druk met mijn nieuwe website bezig geweest. KamoenFotografie.nl en deze website is echt voor fotografie bedoeld.

  Proeflokaal

  Beetje onduidelijke foto, maar bij restaurant Bregje was het echt heel erg donker. Wel heb ik een super gezellige avond met Marcel gehad.

  Gelukkig hadden wij ook in het weekend, een paar dagen met mooi weer gehad en als we tijd hebben, dan zijn we ook vaak met Matsi in de bossen van Emmen te vinden. Dit was dan op zondag 24 maart en deze dag, zijn de pups van Matsi en Diva ook 6 jaar geworden.

  Reclame/Productie fotografie

  Dit is mijn oude knuffel, met mijn tiara die ik op onze bruiloft gedragen heb. Deze dingen heb ik voor de fotogroep gebruikt, om het onderwerp reclame/productie fotografie te doen. De foto is wel heel erg leuk geworden, maar echt iets creatief kon ik er niet van maken.

  Op 30 maart mochten de leeuwenwelpjes van Wildlands voor het eerst naar buiten. Hier mochten de mensen die abonnee waren als eerste erbij wezen en konden wij er al om 9 uur naar binnen. Dit was zo leuk om te zien, heb ik echt een heleboel foto’s gemaakt en heb ik een kleine video gemaakt, die je hieronder kan zien.

  Deze maand heb ik echt leuke dingen beleefd, ook al zat het deze maand eventjes tegen. Dat hoort bij het leven, ook al zit je er niet op te wachten. Nu geloof ik er heilig in, dat dit vaak met een rede gebeurt en zal er ook weer nieuwe wegen open gaan.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *