• Recepten
 • Een Liebster Award!

  Om eerlijk te zijn, had ik nooit verwacht dat ik genomineerd zou worden voor een Liebster Award. Dit omdat ik eigenlijk alles op mijn eigen manier doe en dat geld ook voor mijn blog. Toch ben ik genomineerd door Miriam van Sweet& Nice things, wat ik echt super tof vind!

  Wat is een Liebster Award?

  Voor degene die geen idee hebben wat de Liebster Award is, zal ik het even kort uitleggen: De Liebster Award is een prijs waar andere bloggers je voor kunnen nomineren. Op deze manier komt het genomineerde blog even in de schijnwerpers te staan, zo leer je de persoon die achter de blog schuilt beter kennen. Naast de nominatie krijg je een 11 vragen die je moet beantwoorden en kun je zelf 11 andere beginnende bloggers nomineren.

  De 11 vragen voor mij 

  1 | Als jezelf met een dier zou vergelijken wat voor dier zou je zijn?

  De olifant, dit omdat het intelligente dieren zijn, dat in wezen niet voor de mens onderdoet. Alleen de olifant gebruikt zijn intelligentie niet om anderen te doden of om er zelf beter van te worden. Naast dat de olifant erg intelligent is, vind ik het erg fascinerend hoe de olifant zijn sociale gedrag vertonen. Hier kunnen de meeste mensen echt een voorbeeld aan nemen, dit omdat ze vredelievend zijn en bij droogte delen zij het water en voedsel met elkaar.

  2 | Welke land staat op je to do list om te bezoeken?

  Uhm, best wel veel eigenlijk. Alleen heb ik zeker een top 3, wat eigenlijk een gezamenlijke nummer 1 is. Safarireis door Zuid-Afrika, Rondreis door de USA en Cananda.

  3 | Wat is je favoriete  quote?

  Be different, be yourself and be happy4 | Waar droom je van?

  In mijn ogen kun je dromen waarmaken, als je er maar hard genoeg voor werkt. Wel heb ik meerdere wensen en daar heb je dan geen invloed op. Alleen als ik dan een wens/droom moet opnoemen is een wereld waar geen dierenmishandeling en verwaarlozing is, iets waar we in mijn ogen allemaal deel uit maken. Dit omdat de hebzucht van de mens groter is, dan de welzijn van de dieren.

  5 | Wat was je laatste blunder?

  Afgelopen jaar was ik naar de fotogroep geweest, waar wij een fotoavond hadden staan. Alleen was ik die avond mijn sd-kaart vergeten terug te doen in mijn camera en daar stond ik dan met een camera zonder sd-kaart. Het ergste nog, was dat ik ook de reserve sd-kaart niet in mijn tas had zitten.

  6 | Wat staat op nummer een van je bucketlist?

  Tja, ik heb natuurlijk wel een bucketlist, alleen heb ik niet echt een volgorde. Ik nu leeft en als ik iets kan realiseren dan doe ik dat ook.

  7 | Wat is het gekst wat je gedaan hebt?

  Misschien erg saai, alleen kan ik mij niks bedenken op dit gebied.

  8 | Wat zou je met je blog willen bereiken?

  Klinkt erg cliché, want wat is er nu niet leuker om mensen te inspireren door je eigen verhalen en de dingen die je hebt meegemaakt.

  9 | Waar ben je trots op?

  Op mezelf en dat bedoel ik echt niet arrogant bedoeld. Alleen heb ik zeer moeilijke jeugd gehad en toch ben ik de persoon geworden die ik wil zijn. Hoe verder mijn blog zal ontwikkelen, hoe meer je ook over mijn jeugd te weten gaat komen. Ook ben ik met een schrijver bezig om hierover een boek te schrijven en dan zal het ook duidelijk worden naar mijn lezers toe, die mij niet persoonlijk kennen.

  10 | Welk blogger of vlogger inspireert jou?

  Eigenlijk liep ik er al heel erg lang over na te denken, om een blog te beginnen. Ongeveer 10 jaar denk ik, alleen wist ik niet dat het de naam bloggen had. Ik wilde een plek, waar ik mijn verhalen, foto’s en ideeën kwijt wilden op het internet. Gek genoeg, durfde ik dit niet en heeft mijn man mij gestimuleerd om dit uiteindelijk te gaan doen. Dit komt doordat ikzelf dyslexie heb, zowel met schrijven als lezen. Alleen als je echt iets wil, dan gaat het je lukken. Ook als je net als mij een handicap heb en dat is ook echt wat mij inspireert om te gaan bloggen. Helaas heb ik dus geen persoon die mij inspireert, hooguit mezelf, de dingen die ik beleef en het leven.

  11 | Welke advies wil je aan je lezers meegeven?

  Wees vooral jezelf, doe de dingen die je wil doen en laat je door niemand je tegenhouden. Want wat je ook wil doen, op wat voor gebied dan ook. Je leeft nu en doe de dingen die je wil doen. Dat wil niet altijd zeggen, dat het je alles wat je wil gaan doen lukt. Alleen door hard te werken en in jezelf geloven, kan je wel veel bereiken en je dromen waarmaken. Het komt je namelijk niet aanwaaien, maar je kan wel op het eind van je leven zeggen; I did it! Wat niet gelukt is en je heb je best voor gedaan, je hebt het wel geprobeerd! Wees wel realistisch, want dromen kun je waarmaken en wensen die uitkomen is een wonder, waar je heel dankbaar voor moet wezen.

  Dit waren de vragen die ik van Miriam heb gekregen, sommige vragen had ik echt zoiets hoe kom je erop? Alleen dat zullen de bloggers die ik heb genomineerd, misschien ook wel hebben bij mijn vragen. Hieronder kun je lezen, welke blogs ik heb genomineerd voor de Liebster Award en de vragen die ik voor hun heb bedacht.

  Dit zijn de genomineerden, die ik heb genomineerd.

  Ik kan je vertellen, het was wel eventjes zoeken om bloggers te nomineren voor deze Liebster Award. Uiteindelijk toch diverse blogs gevonden, na het struinen op het internet. Een van de bloggers ken ik persoonlijk, dus die heb ik automatisch genomineerd. Een paar gevonden, die ik zelf interessant vind en ook gewoon heb genomineerd en natuurlijk zitten er een paar bij die ik via een oproep op Facebook gevonden heb. Geen idee, dit zo nu helemaal de bedoeling is, om zo bloggers te nomineren? Misschien dat ik er iets te serieus mee ben omgegaan? Alleen wilde ik wel bloggers nomineren, waar ik zelf een goed gevoel bij kreeg.

  De bloggers die ik nomineer zijn:

  Blog by Kayl – www.blogbykayl.com
  Chicamoms – www.chicamoms.nl
  Heart Curacao – www.heartcuracao.com
  Het nieuwe begin na een vreselijk jaar – www.maaykegaatdoor.blogspot.com
  Jantina Scheltema – www.jantinascheltema.nl
  Life by Anne – www.lifebyanne.nl
  Love and Lifestyle Blog – www.loveandlifestyleblog.nl
  Noita’s Corner – www.noitascorner.com
  The Lemon Kitchen – www.thelemonkitchen.nl
  Travel Bliss – www.travelbliss.nl
  Yassart – www.yassart.nl

  De 11 vragen aan

  1. Kun je jezelf in 5 woorden omschrijven?
  2. Wat is jouw levensmotto?
  3. Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?
  4. Wat zijn jouw dromen voor de toekomst?
  5. Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?
  6. Op welke foto die jij gemaakt heb, ben je het meest trots op en waarom?
  7. Lees je ook andere blogs? zo ja, wat zijn jouw favoriete blogs om te lezen?
  8. Wat of wie heeft jou geïnspireerd om te gaan bloggen?
  9. Wat zou je met je blog willen bereiken?
  10. Welke advies wil je aan je lezers meegeven?
  11. Welke vraag zou je mij willen stellen?

  Ik ben heel erg benieuwd naar de antwoorden en welke blogs jij hebt genomineerd?

  Liefs,

  Quirina

   

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  2 Reacties

  1. 14 juni 2018 / 11:12

   Leuk!
   Omdat je blog op je eigen, uniek manier doet heb ik je juist genommineerd.
   De vragen zijn luchtig bedoeld hihi en ik wilde geen cliche vragen!

   • Quirina
    Auteur
    14 juni 2018 / 11:25

    Het waren inderdaad geen cliche vragen, wel hele goede en leuke vragen! Moet zeggen dat vragen bedenken ook een lastig iets was.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *