• Wildlands maakt kennis met de leeuwenwelpen Zuna en Kimani
 • Wildlands maakt kennis met de leeuwenwelpen Zuna en Kimani

  Op 30 maart mochten de abonnementhouders als eerste zien, hoe de leeuwenwelpjes Zuna en Kimani voor het eerst naar buiten gingen. Hier was ik natuurlijk bij en was ik op deze dag al om 09:00 uur in Wildlands te vinden. Hoe de foto’s geworden en hoe ik het heb beleefd, dat kan je in deze blogpost lezen.

  Foto’s van deze ochtend

  Ik had niet alleen geluk met de leeuwenwelpjes Zuna en Kimani, maar ook bij de olifanten. Die ik voor het eerst in water zag gaan, wat echt heel erg leuk om te zien was. Helaas zijn de foto’s van deze dag niet super gelukt, doordat ik ook nog druk aan het vloggen was. Tja, ik ben maar een persoon en kan maar één ding tegelijk. Alleen de vlog was voor mijn YouTube kanaal, waar ook een samenwerking met Wildlands voor was.

  Vlog

  Om een vlog met een winactie te mogen maken, was echt geweldig. Iets wat ik niet vanzelfsprekend vind, dus hier ben ik echt dankbaar voor dat ik dit mocht doen. De winactie loopt 18 april 2019 en daarvoor moet je dan abonneren op mijn YouTube kanaal en onder deze video een reactie achter laten.

  Hoe ik deze ochtend in Wildlands beleefd heb

  Volgens mij is het wel even schrikken als er 700 paar ogen naar je gericht zijn, als je voor het eerst naar buiten mag. Het is niet iets wat je iedere dag overkomt en probeer dan maar is lekker van je maaltijd te genieten. Dat had ik ook een beetje, want probeer maar een paar leuke foto’s te maken als je tussen zoveel mensen staat. Daarom zal ik zeker regelmatig eventjes naar deze leeuwenwelpjes bezoeken in de prachtige dierentuin die wij in Emmen hebben.

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  7 Comments

  1. 15 April 2019 / 12:27

   Oh wauw!! Wat zijn ze mooi, ze zien er echt uit om lekker te knuffelen maar denk niet dat dat zo’n verstandig idee is maar snel weer een keer naar wildlands toe 🙂

   • Quirina
    Author
    15 April 2019 / 13:01

    Nou ik denk niet dat ze erg knuffelbaar zijn, ze groeien echt als kool.

  2. An
   16 April 2019 / 08:22

   Leuk hé, speelse welpjes. Hopelijk hebben ze biet al te veel last van de vele bezoekers.

  3. 16 April 2019 / 11:11

   Ah wat zijn ze leuk en schattig doe mii maar zulke in huis!

  4. 16 April 2019 / 17:54

   Wat leuk zeg. Wat zijn ze toch schattig als ze klein zijn. Leuk dat je erbij was!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *