• Kennismaking met de leewenwelpjes van Wildlands Zuna en Kimani

  Op 30 maart mochten de abonnementhouders als eerste zien, hoe de leeuwenwelpjes Zuna en Kimani voor het eerst naar buiten gingen. Hier was ik natuurlijk bij en was ik op deze dag al om 09:00 uur in Wildlands te vinden. Hoe ik het heb beleefd, dat kan je in deze blogpost lezen.

  Wildlands

  Dit zijn de 2 pasgeboren leeuwinnen Zuna en Kimani, echt zo cute!! Je zou ze zo willen aaien. Alleen over een paar maanden, denk ik daar toch een beetje anders over. Je moet mij niet vragen wie nu Zuna is of wie nu Kimani is, want dat weet ik echt niet. Maar in het wild hebben leeuwen ook geen namen, dus ik vind het ook niet zo heel erg belangrijk.

  Ik kan mij wel voorstellen dat het wel even schrikken is, als er zo’n 700 abonnementhouders aan het kijken zijn. Zeker als je nog zo klein ben en voor het eerst naar buiten mag. Het is niet iets wat je iedere dag overkomt en probeer dan maar is lekker van je maaltijd te genieten.

  Kijk daar hebben we de vader, tenminste daar ga ik wel van uit. Want het verbaasde mij eigenlijk niet, dat er welpjes in Wildlands geboren waren. Hij was vorig jaar flink bezig. Hij en de moeder leeuw Tia waren echt een verliefd stelletje, wat echt leuk om te zien was. Alleen het paringsgedeelte, daar zat ik dan net niet op te wachten.

  Zuna en Kimani gingen al snel op ondekkingstocht, waar de moeder het echt druk mee was. Want al zijn ze zo klein, ze zijn wel verrekte snel en dan heb je ook nog is 2 van die kleine welpje om in de gaten te houden. Om te zorgen dat hun niks overkomen en dat deed ze echt geweldig.

  Ik heb echt een fantastische ochtend in Wildlands beleefd en zal ik ook regelmatig eventjes deze leeuwenwelpjes en de andere dieren van deze dierentuin gaan bezoeken.

  Heb jij de welpjes van Wildlands al gezien? Als je dat nog niet heb gedaan, dan heb ik goed nieuws. Want in de vlog die vanmiddag (zaterdag 6 april) vanaf 15:00 uur op mijn YouTube kanaal gaat verschijnen, mag ik 2 entreekaartjes van Wildlands geven.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  7 Reacties

  1. 15 april 2019 / 12:27

   Oh wauw!! Wat zijn ze mooi, ze zien er echt uit om lekker te knuffelen maar denk niet dat dat zo’n verstandig idee is maar snel weer een keer naar wildlands toe 🙂

   • Quirina
    Auteur
    15 april 2019 / 13:01

    Nou ik denk niet dat ze erg knuffelbaar zijn, ze groeien echt als kool.

  2. An
   16 april 2019 / 08:22

   Leuk hé, speelse welpjes. Hopelijk hebben ze biet al te veel last van de vele bezoekers.

  3. 16 april 2019 / 11:11

   Ah wat zijn ze leuk en schattig doe mii maar zulke in huis!

  4. 16 april 2019 / 17:54

   Wat leuk zeg. Wat zijn ze toch schattig als ze klein zijn. Leuk dat je erbij was!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen