• Leeuw in het water

  Afgelopen vrijdag was ik in Wildlands, alleen was het voor mij de eerste keer dat ik een leeuw in het water gezien heb. Iets wat volgens mij niet zo vaak ziet en ik heb hiervoor snel mijn camera ingesteld, om hier een paar foto’s van te maken. In deze blogpost kan je zien, hoe deze foto’s zijn geworden en hoe ik het een beetje heb beleefd. Ik wens je dan ook weer veel lees en kijk plezier!

  Heel voorzichtig en aarzelend ging deze leeuw het water in. iets wat ongeveer 10 minuten duurde, voordat ze echt dat daadwerkelijk besloten had om in het water te gaan. Je moest dan ook wel geduld hebben, om te zien wat deze leeuw nu uiteindelijk van plan was. Uiteindelijk ging ze heel voorzichtig naar haar prooi, dat uit een klein visje bestond. Geen idee of het visje nog leefde, maar ik ga er wel van uit.

  Dit omdat de leeuw het visje niet zo snel te pakken kreeg en er achterna ging als zij het visje niet te pakken kreeg. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid dat ze met een dood visje aan het spelen was. Alleen als ik zo de foto’s terug bekijkt, heb ik toch gewoon vermoede dat het visje nog leefde en daar achter na ging.

  De andere leeuwen keken het spektakel ook van een afstandje toe. Hun hadden echt niet de behoefte om ook het water in te gaan. ook al hadden ze wel zin in een lekker hapje.

  Ondertussen was de leeuw nog steeds in het water bezig om zijn visje te vangen. Terwijl ik echt handen, ogen en camera’s te kort kwam om dit allemaal mooi op de foto te zetten. Het is de leeuw trouwens wel gelukt om het visje te vangen en deze heeft ze dan ook opgegeten.

  Nadat zij klaar was met eten, is ze weggegaan en heeft volgens mij ook nog voor de andere leeuwen iets achtergelaten. Tenminste dat leek wel zo, alleen zie ik dit allemaal wel van een afstandje. Dus dit heb ik helaas niet helemaal goed kunnen zien.

  Niet alle foto’s waren even mooi geworden, alleen vind ik dit wel een bijzondere serie geworden. Dit omdat ik het gevoel heb, dat ik dit niet snel weer zal zien of zelfs bij deze ene keer blijft. Ik ben dan ook benieuwd of jij wel is een leeuw in het water gezien  heb?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *