Leeuw in het water

Dat ik afgelopen vrijdag in Wildlands ben geweest, dat heb je natuurlijk kunnen lezen in my days 6 en ben ik zeer tevreden thuis gekomen met de foto’s die ik daar gemaakt heb. Alleen heb ik nog nooit een leeuw in het water gezien, tot afgelopen vrijdag dan en dat vond ik zelf wel heel bijzonder om dat mee te mogen maken.

Heel voorzichtig ging de leeuw het water in. Alleen duurde het wel eventjes voordat ze echt het water in ging, maar na zo’n 10 minuten ging ze echt water in.

Heel voorzichtig ging de leeuw naar zijn prooi, zelf had ik het vermoede dat het visje niet meer leefde. Schijnbaar heb ik dat verkeerd gedacht, want ze ging er wel achterna of speelde met een dode vis, wat natuurlijk ook een mogelijkheid is.

De andere leeuwen keken het spektakel ook van een afstandje toe en hadden echt niet de behoefte om ook het water in te gaan. Ook al hadden ze wel zin in een lekker hapje.

Ondertussen is de leeuw nog steeds in het water bezig om zijn visje te vangen, terwijl ik echt ogen te kort komt om het allemaal vast te leggen. Uiteindelijk is het haar wel gelukt om het visje te pakken, die ze heerlijk aan het eten is.

Nadat ze klaar was met eten, is ze weggegaan en volgens mij heeft ze ook voor de andere leeuwen ook nog wat overgehouden. Helaas kan ik dat niet met zekerheid zeggen, doordat de afstand te ver was om dat goed te kunnen zien.

Het spektakel duurde ongeveer een half uurtje, wat echt geweldig was om te zien en genoten heb van het avontuur van deze leeuw.

Liefs,

Quirina

 

 

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *