Knoflooksaus met paprikapoeder

Het mooie weer komt eraan, de barbecues gaan weer aan en dit keer deel ik mijn knoflooksaus die ik regelmatig maak. Deze knoflooksaus is lekker bij een broodje shoarma, diverse wraps gerechten, maar ook perfect om bij te serveren tijdens de barbecue of een gourmet avondje. Hoe ik mijn knoflooksaus maak, dat kan je lezen in deze blogpost.

Wat heb je nodig

Alle kruiden kun je het beste naar eigen smaak toevoegen.

  • Knoflookpoeder
  • Paprikapoeder
  • Bieslook (liefst vers, maar het mag ook uit een potje)
  • Mayonaise
  • Water (niet teveel, het moet niet te dun worden)

Bereidingswijze

  • Snij eventueel als je verse bieslook hebt ook zo fijn mogelijk.
  • Stop 5 tot 6 volle eetlepels mayonaise in een schaaltje, voeg hierbij de knoflookpoeder, de paprikapoeder en de (verse) bieslook erbij.
  • Voeg hierbij een klein beetje water bij, het moet namelijk niet waterig worden dus waarschijnlijk kan het ook met 5 of 6 eetlepels.
  • Roer dit alles goed door elkaar, proef wel eventjes of het goed op smaak voor je is.

Eetsmakelijk

Deze knoflooksaus wordt bij ons regelmatig gemaakt, dus hoop ik dat jij dit een keer zelf uitprobeert.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *