• Kip Rookworst van Unox
 • Kip Rookworst van Unox

  Zelf eet ik geen varkensvlees omdat ik hier allergisch voor ben, maar heb het vroeger wel gegeten. Soms mis ik het, alleen weet ik de meeste dingen niet meer hoe het smaakt. Wel in mijn herinneringen en zo is dat ook met de rookworst die ik soms wel is mis. Niet bij de stamppot want dan eet ik altijd de runderrookworst die ook van Unox is. Die echt heel erg lekker is, maar sinds kort hebben ze ook de kip variant en hoe deze smaakt. Dat kan je lezen in deze blogpost. 

  Deze rookworst heb je misschien in mijn dagboek voorbij zien komen, toen ik met mijn nichtjes naar de huishoudbeurs was geweest. Daar had ik deze rookworst gekregen en hier was ik zeker wel nieuwsgierig naar. Alleen echt zin in stamppot had ik niet, maar soms doen wij de rookworst ook op een broodje. Gewoon lekker makkelijk op een zondagavond of tussen de middag als lunch. Zo ook afgelopen week en dit heb ik samen in combinatie met een honing-mosterdsaus gegeten en op een wit bolletje.

  Hier had ik echt zin in en ik had er veel verwachtingen van deze rookworst. Alleen al snel merkte ik dat ik niet zo heel wild was, omdat er weinig smaak aan zit. Een beetje erg flauw, maar ondanks hij bij mij niet in de smaak valt. Is dit nog geen slecht product en misschien vind jij hem wel lekker?

  Wanneer hij deze rookworst in de winkel te verkrijgen is? Dat weet ik niet, maar zag net op de website van Jumbo en de AH dat ze nog niet in hun assortiment hadden staan.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *