• Katwijk aan Zee

  Tijdens de vakantie, ben ik niet super veel wezen fotograferen. Al zou ik het wel gewild hebben, het was daar een beetje te warm voor en dan geen zin om met een zware rugzak op pad te gaan. Alleen hou ik enorm veel van het strand en het strandleven, maar had nog nooit echt aan het strand gefotografeerd. Tot deze vakantie dan en heb tijdens mijn vakantie, 2 avonden met mijn camera bij Katwijk aan Zee doorgebracht. Hoe deze foto’s zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost.

  De objecten op het strand

  Objecten die op het strand liggen, zijn echt heel erg mooi om te fotograferen. Zeker als mensen een kapotte stoel achter laten, die een beetje vintageachtig uit zien. Voor de één is het duidelijk rotzooi, voor mij was het een mooie stoel om te fotograferen.

  Ondanks ik gebruik maak van de achtergelaten spullen, vind ik het ook erg jammer dat mensen zo zijn. Neem gewoon je eigen rotzooi mee, ook als ze stuk zijn gegaan. Want het beland zo wel in de zee, wat gewoon schadelijk voor de natuur is.

  Andere elementen van het strand

  Niet alleen het strand zelf heb ik gefotografeerd, maar ook de andere elementen van het strand en de duinen heb ik vastgelegd. Dit viel niet echt mee, omdat er een stevige wind stond.

  De kitesurfer

  Voor de watersporters is de wind toch wel een belangrijk element en ook voor mij. Want zo kon ik deze kitesurfer eventjes op de foto zetten, al was dat makkelijker gezegd dan gedaan! Gelukkig zat er één foto bij, waar ik zelf tevreden over geworden ben.

  Katwijk aan zee

  Een foto vanaf de duinen met een uitzicht op de boulevard van Katwijk aan Zee, kon natuurlijk niet aan deze serie ontbreken.

  De vuurbaak van Katwijk aan Zee

  De vuurbaak is op de Brandaris na, de oudste vuurtoren van Nederland en als het donker is. Dan is het echt supermooi om deze vuurtoren te fotografen.

  Zo dit waren de foto’s die ik in Katwijk aan Zee gemaakt heb, super leuk dorpje en echt een aanrader om daar te gaan fotograferen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *