Katwijk aan Zee 2019

Tijdens de vakantie heb ik niet super veel gefotografeerd, maar ik hou van het strand. Dus als ik tijdens de vakantie dicht bij de kust ben, dan wil ik dit ook eventjes mooi op de foto zetten. Hiervoor ben ik naar Katwijk aan Zee geweest en hoe deze foto’s zijn geworden. Dat kan je zien in deze blogpost en wens je veel plezier met het bekijken van deze foto’s.

Hoe ik deze plek ervaren heb

Ik hou van het strand en het is echt een leuk dorpje om hier naar toe te gaan. Zeker in de avond heb je daar een paar mooie gebouwen om te fotograferen, maar zelf heb ik alleen de Vuurbaak van Katwijk gefotografeerd. Dit was eigenlijk een beetje toeval, omdat ik toch op de bus moest wachten en wilde toch wat te doen hebben.

Zoals je zag heb ik ook een paar objecten die op het strand lagen gefotografeerd. Dit vond ik echt heel leuk om te doen, Zo zie je maar wat voor de één duidelijk rotzooi is, daar kan een ander weer gebruik van maken of in mijn geval een foto. Ondanks ik gebruik maak van de achtergelaten spullen, vind ik het ook erg jammer dat mensen zo zijn. Neem gewoon je eigen rotzooi mee terug naar huis of ruim het netjes op. Ook als ze stuk is gegaan! Want op deze manier beland deze rotzooi in de zee, wat echt schadelijk is voor dier en natuur.

Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *