Katwijk aan Zee 2019

Tijdens de vakantie heb ik niet super veel gefotografeerd, maar ik hou van het strand. Dus als ik tijdens de vakantie dicht bij de kust ben, dan wil ik dit ook een paar foto’s van het strand en de zee fotograferen. Hiervoor ben ik naar Katwijk aan Zee geweest, hoe deze foto’s zijn geworden. Dat kan je zien in deze blogpost.

Katwijk aan Zee is echt een leuk dorpje en het ligt ook nog is aan de kust. Wat ik zeker mooi vond, was dat ik een paar objecten die op het strand lagen op de foto gezet. Wat ik ook erg leuk vond om te doen. Zo zie je maar wat voor de één duidelijk rotzooi is, daar kan een ander weer gebruik van maken. Of in mijn geval op de foto zetten. Ondanks ik gebruik maak van de achtergelaten spullen, vind ik het ook erg jammer dat mensen zo zijn. Neem gewoon je eigen rotzooi mee terug naar huis of ruim het netjes op. Ook als ze stuk is gegaan! Want op deze manier beland deze rotzooi in de zee, wat echt schadelijk is voor dier en natuur.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *