Informatie

Zoals je al waarschijnlijk op de pagina about heb kunnen lezen, ga ik regelmatig met mijn camera op stap om mooie plaatjes te schieten. Dan is het ook vanzelfsprekend dat ik regelmatig nieuwe foto’s op de website plaats. Wanneer je in mijn fotografie werk bent geïnteresseerd, is het regelmatig bezoeken van mijn website zeker de moeite waard.

Ik zie mezelf echt als hobbyfotograaf, daar is deze website dan ook op gebaseerd. Ik heb geen bedrijf, fotografeer wat ik echt leuk vind, toch is het mogelijk om een fotoshoot bij mij op locatie te doen. Hierdoor heb je bij mij een betaalbare fotoshoot, die in een gezellige en ontspannen sfeer voor beide partijen zijn gemaakt. Het voordeel om op deze manier een fotoshoot te hebben is dat je het gevoel heb dat je echt een dagje tussenuit bent, met een bijkomend voordeel dat er leuke spontane foto’s ontstaan. Zo kan ik weer investeren in nieuwe fotografie spullen en krijgen jullie een gezellige fotoshoot.

Ook heb ik  ervaring met honden op een professioneel gebied. Heb namelijk bij een plaatselijke hondenschool de functie hondeninstructeur enkele jaren uitgeoefend. Deze ervaring die ik opgedaan heb,  kan ik weer toepassen wanneer je een fotoshoot met je hond doen.

Mocht het weer een spelbreker zijn door regen of storm dan kan de afspraak wordt verschoven naar een nieuwe datum.

Mocht je meer informatie willen neem dan met mij contact op.

Quirina

Voorbeelden van mijn opdrachten

Hieronder zie je enkele voorbeelden die je kan zien die ik zowel particuliere als zakelijke markt heb volbracht.

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.