Juni 2018

De maand juni begon is voor ons heel goed begonnen. Want die begon met een weekendje Brabant en de Brabantse gezelligheid. Matsi is niet mee gegaan en hadden voor hem een ander adres geregeld. Alleen heb ik wel iets meer gedaan, dan alleen een weekend in Waalwijk door gebracht. Ga er lekker voor zitten, want juni was voor mij echt een top maand. Wat ik in de maand juni nog meer heb beleefd, dat kan je lezen in deze blogpost. 

Weekendje in Waalwijk

De maand juni begon op een vrijdag, het weekend dat wij een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën zijn geweest. Dit ook omdat het een beetje zo uitkwam, want we hadden dat weekend ook een familiedag met mijn familie op het programma staan. De Efteling en zo hebben wij ook voor een hotel in Waalwijk gekozen en zijn we voor het eerst samen met het openbaar vervoer hebben gerezen. Dat is Marcel wel bevallen, net als de Bossche bollen bij dit gezellig eettentje in Den Bosch

De Efteling

Niet ieder jaar ga ik met mijn familie naar de Efteling, maar Marcel was er nog nooit geweest. Zelf was ik er ook al een aantal jaren niet geweest, dus ik had ook wel weer zin in om met mijn nichten en neefjes naar deze pretpark te gaan. Want het is gewoon een super park, wat geschrikt is voor jong en oud. Marcel vond het zeker leuk, maar als je met een hele groep gaat dan zie je niet alles. Dus gaan wij nog een keertje met z’n tweeën een dagje naar de Efteling.

Dagje Amsterdam

Samen met mijn familie Frans, Patrick en Carolien heb ik met hun een dagje Amsterdam beleefd. Niet dat we veel gezien hebben, want we gingen natuurlijk voor de Dierentuin Artis. Alleen kreeg ik tussen de middag toch wel zin in om iets te eten, omdat de rest al wat gegeten had. Heb ik een wrap met zalm uit het restaurant gehaald en die kan ik je zeker aanraden. Daar liep ik dan al lopend en fotograferend op. Waar ik natuurlijk ook een selfie van moest maken, dus hoe lastig kan jezelf maken. Gelukkig dat we een statief hebben en die ook heb meegenomen, zodat ik ook deze foto kon maken.

Frans was al eerder naar huis gegaan, omdat hij een beetje op tijd thuis wilde zijn. Wij zijn na het bezoek van Artis nog eventjes verder gegaan en zijn we nog naar het Rembrandtplein geweest. Daar zit natuurlijk ook de studio van RTL Late Night, dat Humberto Tan deze week voor het laatst presteert. Waar we eventjes een kijkje hebben genomen en ook nog binnen mocht kijken, hier hebben we natuurlijk ook een foto van gemaakt.

Afsluiting van de vakantie

Wij hebben echt een relaxte vakantie gehad. Een weekendje weg geweest en een paar dagen leuke dingen gedaan, maar ook heerlijk thuis geweest. Mooi weer gehad en hoe kun je zo’n vakantie het beste afsluiten. Precies gewoon gezellig met z’n tweeën een avondje tapas eten bij Café de Zwetser in Emmen en hadden er nog mooi weer bij ook. Wat willen we nog meer. Oh ja, Matsi wil natuurlijk ook iets lekker.

Fotogroep klazienaveen

Natuurlijk ben ik ook met de fotogroep wezen fotograferen. Dit keer hadden wij windmolens als thema op het programma staan en zijn hiervoor naar Twist in Duitsland geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit op het idee zou komen om deze te gaan fotograferen en ik heb mij dan echt deze avond afgevraagd wat ik er in godsnaam mee moest. De plek was voor mij niet echt inspirerend om er überhaupt een leuk plaatje van te maken. Behalve deze selfie met mijn pocketcamera wat leuk voor mij is en mijn blog is.

Wildlands

Ook deze maand was ik eventjes in Wildlands te vinden. Wat ook niet zo vreemd is. Want die kleine Mauk blijft toch een schattige olifant waar je geen genoeg van kan krijgen. Maar natuurlijk ben ik ook eventjes bij de andere dieren wezen kijken, die net zo leuk als de olifanten zijn. Wat dat betreft kan het abonnement van deze dierentuin uit, want ik ben nog lang niet uitgekeken.

Dit was juni 2018

De maand juni was echt een hele leuke maand, waarin ik echt leuke dingen heb beleefd. Heb ik genoten van het mooie weer en ben ik zeer benieuwd wat ik in juli gaat beleven.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *