• My days 6 | Juli 2018

  Op woensdag 4 juli had ik weer een fotoavond met de fotogroep in mijn agenda staan, met dit keer over de top als thema. Deze avond verliep voor mij iets anders dan gepland, doordat ik onderweg door een wesp gestoken was. Zal je ook net zien dat ik op dat moment mijn medicijnen vergeten ben en kon ik weer als een idioot naar huis toe gaan om mijn medicijnen meteen te gebruiken.

  Mijn man heeft mij daarna nog eventjes gebracht, omdat ik met deze medicatie niet naar huis toe mag rijden. Zo kon ik toch nog eventjes deelnemen aan deze fotoavond en heeft Bob van de fotogroep mij naar huis gebracht. Echt inkomen deed ik niet meer, maar desondanks toch nog een leuke avond gehad.

  Toneelverenigingkruudmoes | overde top

  Natuurlijk ben ik ook deze maand eventjes bij Wildlands wezen kijken en zeker bij de pasgeboren olifantjes. Inmiddels is de kleine Mauk alweer 3 maanden en hij weeg nu al rond de 240 kilo, dat is toch ongelofelijk. Want je zou toch niet zeggen, dat hij in 3 maanden zo’n 14o kilo gegroeid is.

  Mauk | Wildlands 2018

  Bij de ijsberen had ik echt geluk en heb ik een hele serie van een spelende ijsbeer gemaakt, die inmiddels ook op mijn blog is verschenen. Dit was echt heel leuk om te zien en had ik achteraf misschien ook wel moeten filmen. Het hele spektakel heeft dan ook echt iets meer dan een uur geduurd, waar ik echt van genoten heb.

  Op zondag 15 juli hadden we via de fotogroep een uitnodiging om voor de kindertriatlon in Klazienaveen te fotograferen. Waar ik dan ook als fotograaf bij was en een perskaart voor kreeg, om zo ook op plekken te kunnen gaan staan waar je als toeschouwer niet mag komen.

  Dit was echt een super leuke ervaring en zo leuk om te zien, hoe die kleintjes op allerlei soorten fietsen aan het strijden waren. Er was één kind bij die zo genoot om te mogen meedoen aan deze wedstrijd. Het maakte haar dan ook echt niet uit dat ze als laatste binnen kwam en dan ben je voor mij echt een winnaar! Zelf wil ik geen foto’s van kinderen op mijn blog delen, dus daarom deel ik deze foto die ik in het zwembad gemaakt heb.

  Nu de warme dag echt begint te komen, doe ik het ook wat rustiger aan met onze Matsi. Dit betekend voor ons om overdag gewoon lekker rustig aan te doen en samen op de bank een paar leuke tijdschriften die over fotografie gaan lezen. Alleen als we selfie van ons samen beginnen te maken, dan duikt hij heel snel achter mij weg.

  Koken is met warm weer echt niet mijn ding, maar je moet toch wel is wat anders eten. De keus is dan bij tussen, barbecue, maaltijdsalades of iets waar ik niet lang in de keuken hoeft te staan. Daarom heb ik een keer knoflookpasta met pesto gemaakt, samen met een broodje en vlees die wij nog van de barbecue overhadden.

  Dit keer zijn wij met mijn schoonouders en mijn zwager met zijn gezin naar het Dolfinarium geweest. Waar we een gezellige dag hebben beleefd, waar we ook verkoeling in het water hebben opgezocht. Het zwemmen vond Daniël (ons neefje) dan ook het leukste van deze dag, iets wat je van een waterrat ook kan verwachten.

  Deze maand hadden wij ook een maansverduistering, die ik heel graag op de foto wilde zetten. Hiervoor ben ik naar de Rietplas geweest, waar ik Bob van de fotogroep ook tegenkwam. Het was wel spannend, omdat de maan zich eerst niet liet zien. Alleen toen we eenmaal de maan zagen, kon de pret voor ons eindelijk beginnen.

  Volgens zeggen was dit de langste maansverduistering van deze eeuw, waar ik dan toch maar eventjes getuigen van mocht wezen. Het was voor mij dan ook de eerste keer, dat ik een maan aan het fotograferen was en ben ik ook niet echt heel erg tevreden over deze foto. Waar ik eigenlijk nog meer van baalde, was toen ik bij mijn huis kwam aanrijden . Dit omdat ik vanuit deze plek veel mooiere foto’s had kunnen maken, omdat hij hiervandaan veel dichter bij leek.

  Ondanks ik niet over de foto’s tevreden ben, heb ik dit toch weer eventjes mogen meemaken en heb ik wel een gezellige avond gehad.

  Dit was het weer voor deze maand, waar ik weer leuke dingen heb mogen beleven en een beetje rustig aan heb gedaan.

  Liefs,

  Quirina

   

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *