Januari 2020

De maand januari is bijna voorbij, waarin ik niet echt heel veel beleefd heb. Alleen wel druk met nieuwe ideeën uitwerken, waar ik nog niet heel veel over gaat zeggen. Hier kom ik binnenkort wel eventjes op terug, al kan je het wel op mijn blog een klein beetje merken. Daardoor heb ik deze maand ook veel minder foto’s gemaakt dan normaal, want om nu iedere keer een foto te maken als ik achter een pc zit. Dat lijkt mij niet zo heel erg interessant. Wat ik wel heb beleefd en niet achter een pc is, dat kan je lezen in deze blogpost. 

Familie is een weekend komen logeren

Je zou bijna denken dat wij kerst hebben opgeschoven, maar dat hebben wij niet. Dit kwam eigenlijk een beetje zo uit, omdat mijn nichtje graag naar Wildlands wilden. Dus ben ik gezellig een dagje met hun mee geweest, al mochten ze wel wat warmer weer meenemen. Gelukkig kan je tegen de kou wel een beetje kleden en hebben we in de avond heerlijk gegourmet. Iets wat ik nogal graag mag doen.

Een ideale zondag

Marcel moest deze maand heel veel overwerken, dus veel heb ik hem niet gezien. Ja, slapend. Alleen hadden we geen tijd om samen een paar leuke dingen te gaan ondernemen, omdat hij ook tijd aan zijn hobby wil besteden. Gelukkig was hij zondags wel vrij, dus een relaxte zondag is dan wel fijn. Gewoon samen lekker genieten van onze zondagsbrunch, met een wandeling in het bos als het droog weer is en vooral niet druk om andere dingen maken. Kortom, een ideale zondag,

Matsi

Matsi heeft hierdoor wel alle aandacht van mij gekregen, die hij ook nodig had. In de avond lekker samen op de bank knuffelen en overdag de dingen samen ondernemen als dat kon. Al snap hij dan niet waarom je lege batterijen inlevert in een andere doos, wat echt grappig om te zien was en geluk had om er een foto van te maken.

De sieraden naar een juwelier brengen

Dit schattige kleine sieraaddoosje hebben wij van iemand op onze bruiloft gekregen. Alleen nog steeds geen idee van wie, maar vandaag was hij nog praktisch ook. Want hier heb ik een paar sieraden ingedaan, die even voor reparatie naar de juwelier moesten. Hier moest ik een uurtje op wachten, dus zo kon ik ook gelijk even met mijn bril langs Pearl gaan. Aangezien mij bril steeds naar beneden zakte, waar je best gek van kan worden. Natuurlijk heb ik ook nog eventjes lekker gegeten, waar ik ook uitgebreid van genoten had.

Dit was januari 2020

Zoals ik al zei, echt veel foto’s heb ik deze maand niet gemaakt. Dit omdat ik veel ideeën voor mijn blog heb uitgewerkt, maar ook met nieuwe projecten bezig ben. Dan zit ik ook echt een beetje als een nerd achter een computer, wat ik wel leuk vind. Alleen om daar nu iedere keer een foto van te maken, dat zie ik het nut niet van in.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *