• My days 2 | Januari 2018

  Zaterdag 27 januari 2018

  Zoals je al heb kunnen lezen in mijn blogpost; DTC Schoonebeek ben ik gestopt als vrijwilliger bij de hondenschool. Gisteravond hadden we een afscheidsfeestje die de oude eigenaren van DTC Schoonebeek heeft georganiseerd voor de oude DTC Medewerkers crew die de afgelopen paar jaar actief betrokken waren bij deze hondenschool. Een feestje waar ik het super gezellig heb gehad, een nieuw recept hebt geleerd waar ik weer mijn eigen stijl aan gaat geven en een avond die niet had willen missen.

  Cheers met een heerlijk aperitiefje

  Om 17:45 moesten we bij het verzamelpunt station Emmen-Zuid aanwezig zijn, Marcel had het gevoel dat we naar de hondenschool zouden gaan en ik dat we daar gingen carpoolen of met de trein verder gingen. Gelukkig was het droog, alleen erg koud was het wel en toen iedereen was aangekomen gingen we vervolgens weer met de auto verder. De reis duurde niet lang, 10 minuten hebben we nog in de auto gezeten en geloof dat het als je horde auto’s heb die achter elkaar aanrijden ook in 5 minuten had kunnen doen. Eerst was ik bang dat we naar de nieuwe Escape room gingen, gelukkig voor mij was dit niet geval omdat ik claustrofobisch ben en echt niet tegen opgesloten ruimtes kan. Alleen dit had ik echt niet zien aankomen, we gingen namelijk naar het kooklokaal in Emmen waar we onze eigen maaltijd voor elkaar moesten maken die uit 5 gangen bestond.

  We begonnen met een aperatiefje die was gemaakt van ijsthee, 7-up, munt en voor de liefhebbers met prosecco, die ik uiteraard heb genomen, een smaak waar ik wel even aan moest wennen maar erg lekker is. Zeker in de zomer lijkt me dit een heerlijk drankje om te drinken, dus dat beloof wat voor de zomer. Vervolgens hebben voor elkaar een 5 gangen dinner gemaakt die uit het midden-oosten komt dat bestond uit een Pompoenensoep, falafel gerecht, couscous met kip en groente, Appeltaartje en zelfgemaakte bonbons.

  Zelf heb ik aan het falafel gerecht gewerkt en tijdens het eten zat ik dus echt te bedenken als ik dit zo en zo doet, dan zal het echt weer een super lekker gerecht worden. Meeste mensen genieten van het eten, ik zit altijd te proeven om dan weer een eigen gerecht van te maken. Natuurlijk heb ik ook gewoon een gezellige avond, praat ik met anderen alleen dat doe ik dan eigenlijk ook altijd.

  falafel gerecht en de pompoenen soep

  Ik geloof dat we pas om 21:30 uur aan de koffie zaten met de zelfgemaakte bonbons, waren we pas om 23:30 thuis dit bewijst maar weer hoe gezellig we hebben gehad. Zoals je kan zien is een avond zoals dit echt helemaal mij ding, is het een keertje wat anders dan gewoon standaard met een groep uit eten. Kan het eigenlijk wel iedereen aanbevelen om zoiets in een groepsverband te doen en kijk ik terug op een super gezellige avond waar we voor de laatste keer als DTC Team met onze partners hebben hebben doorgebracht. Nee ik zie het niet als een afscheid, maar een afsluiting van een hoofdstuk van mijn leven en hopelijk elkaar nog een keertje zien.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  11 Reacties

  1. 29 januari 2018 / 15:24

   Wat fijn dat je deze periode kan afsluiten met een gezellige avond!

  2. 30 januari 2018 / 05:41

   Oh wat leuk, zo’n avond waar je samen kookt. En afscheid nemen hoort eenmaal bij het leven. Je zegt het zelf, misschien zie je elkaar nog terug in een andere setting.

  3. 30 januari 2018 / 08:45

   Wat leuk dat ze de vrijwilligers op deze manier trakteren! Het ziet er gezellig uit.

  4. 30 januari 2018 / 11:00

   Klinkt erg gezellig. Wat fijn dat je er zo’n leuke avond van hebt gemaakt.

  5. 30 januari 2018 / 21:17

   Wat leuk dat het zo’n gezellig avond was, ook al was het vanwege je afscheid

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *