Lief Dagboek 3: Afscheidfeest van DTC Schoonebeek

Zoals je al heb kunnen lezen in de blogpost; DTC Schoonebeek ben ik gestopt als vrijwilliger bij de hondenschool. Gisteravond hadden we een afscheidsfeestje die de oude eigenaren van DTC Schoonebeek heeft georganiseerd voor de oude DTC Medewerkers crew die de afgelopen paar jaar actief betrokken waren bij deze hondenschool. Een feestje waar ik het super gezellig heb gehad, een nieuw recept hebt geleerd waar ik weer mijn eigen stijl aan gaat geven en een avond die niet had willen missen.

We begonnen met een aperatiefje die was gemaakt van ijsthee, 7-up, munt en voor de liefhebbers met prosecco, die ik uiteraard heb genomen, een smaak waar ik wel even aan moest wennen maar erg lekker is. Zeker in de zomer lijkt me dit een heerlijk drankje om te drinken, dus dat beloof wat voor de zomer. Vervolgens hebben voor elkaar een 5 gangen dinner gemaakt die uit het midden-oosten komt dat bestond uit een Pompoenensoep, falafel gerecht, couscous met kip en groente, Appeltaartje en zelfgemaakte bonbons.

Zelf heb ik aan het falafel gerecht gewerkt en tijdens het eten zat ik dus echt te bedenken als ik dit zo en zo doet, dan zal het echt weer een super lekker gerecht worden. Meeste mensen genieten van het eten, ik zit altijd te proeven om dan weer een eigen gerecht van te maken. Natuurlijk heb ik ook gewoon een gezellige avond, praat ik met anderen alleen dat doe ik dan eigenlijk ook altijd.

Ik geloof dat we pas om 21:30 uur aan de koffie zaten met de zelfgemaakte bonbons, waren we pas om 23:30 thuis dit bewijst maar weer hoe gezellig we hebben gehad. Zoals je kan zien is een avond zoals dit echt helemaal mij ding, is het een keertje wat anders dan gewoon standaard met een groep uit eten. Kan het eigenlijk wel iedereen aanbevelen om zoiets in een groepsverband te doen en kijk ik terug op een super gezellige avond waar we voor de laatste keer als DTC Team met onze partners hebben hebben doorgebracht. Nee ik zie het niet als een afscheid, maar een afsluiting van een hoofdstuk van mijn leven en hopelijk elkaar nog een keertje zien.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

11 Comments

 1. 29 januari 2018 / 15:24

  Wat fijn dat je deze periode kan afsluiten met een gezellige avond!

 2. 30 januari 2018 / 05:41

  Oh wat leuk, zo’n avond waar je samen kookt. En afscheid nemen hoort eenmaal bij het leven. Je zegt het zelf, misschien zie je elkaar nog terug in een andere setting.

 3. 30 januari 2018 / 11:00

  Klinkt erg gezellig. Wat fijn dat je er zo’n leuke avond van hebt gemaakt.

 4. 30 januari 2018 / 21:17

  Wat leuk dat het zo’n gezellig avond was, ook al was het vanwege je afscheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *