Wordt het een iPhone 8 of nog even wachten?

Als je smartphone niet meer werkt, dan wil zo snel mogelijk een nieuwe zouden kopen. Dat heb ik recentelijk ook gedaan, doordat mijn iPhone SE echt niet meer ging en werkte de telefoon alleen mij maar tegen in plaats van wat de telefoon moest doen. Zo was het bijna onmogelijk nog om een berichtje te sturen, als ik aan de telefoon zat dan verbrak hij de verbinding, met eindresultaat dat ik uit frustratie alleen maar zat te schelden op mijn telefoon.

Eigenlijk wilde ik wachten met het aanschaffen van een nieuwe smartphone tot ik mijn abonnement kon verlegen, zodat ik voor een nieuwere iPhone kon gaan en had ik deze in gedachten. De iPhone 8 of toch de iPhone X, beide zeer mooie toestellen alleen de iPhone 8 heeft de homeknop nog wel, die is bij de iPhone X helemaal verdwenen. Naast dat de homeknop nog wel bij de iPhone 8 aanwezig is, is deze ook nog iets voordeliger dan de iPhone X. Dat is voor mij ook de reden dat mijn keuze om voor de iPhone 8 te gaan, ook al heeft de iPhone X een mooiere beeldscherm en een telelens die ik waarschijnlijk nooit zal gebruiken.

Helaas was dit niet mogelijk en ben ik voor een goedkopere oplossing gegaan. De Sony Xperia XA1 Plus, een leuk toestel voor een betaalbare prijs met als enige nadeel dat het Android toestel was. Natuurlijk heb ik wel reviews gelezen over de Sony Xperia XA1 Plus, alleen had ik beter het artikel iPhone vs Android, waar de grootste voor- en nadelen vergeleken wordt. Alleen dacht ik zelf dat ik wel aan een Android kon wennen, alleen is dit dus absoluut niet het geval.

Vanaf volgende maand kan ik bij mijn huidige provider mijn abonnement verlengen, alleen door een samenwerking met T-Mobile, waardoor dit artikel door is ontstaan, ben ik er nog niet helemaal over uit of ik dit ook zal gaan doen. Dit omdat als ik de iPhone 8 bij T-Mobile aanschaft in combinatie met een abonnement €10.00 lager ligt, dan bij mijn huidige provider. Op de maandelijkse lasten, is €10.00 niet een enorm bedrag. Alleen als je dit op jaarbasis gaat rekenen is dat €120.00 en omdat je meestal een 2 jarig abonnement neemt, bespaar je bij T-Mobile in zijn totaliteit €240.00.

De keuze zal ook gebaseerd worden op de totale kosten, service en de bereikbaarheid die ze bieden, dit geef mij wel een reden om er goed over na te denken of ik bij mijn huidige provider zal blijven. Dit omdat ik nu weet wat ik heb en zeer tevreden ben over de klantvriendelijkheid en bereikbaarheid die ik bij mijn huidige provider krijg. Een ding is wel zeker, de smartphone die ik nu heb, zal mijn laatste Android toestel worden en zal ik in de toekomst waarschijnlijk alleen voor een iPhone toestel gaan kiezen.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

 - dit artikel is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *