• Inspiratie Verbouwing #1 | Praxis & Bart Totaal Design

  Langzaam zijn wij een beetje inspiratie aan het opdoen, voor de verbouwing van onze woning en tuin. Op dit moment is dat gewoon een beetje rondkijken, omdat wij gewoon een verschillende smaak hebben. Zelf vind ik het ook erg leuk, om dat bij andere bloggers te lezen en daarom deel ik dit ook op mijn persoonlijke blog. Ook is het handig voor onszelf, want dan kunnen wij het ook de producten zelf terug vinden. De eerste 2 winkels zijn bezocht en wat wij beide leuk vonden, dat laat ik je in deze blogpost zien.

  Praxis

  Praxis was de eerste winkel die wij bezocht hebben, waar wij echt hele leuke dingen gezien hebben en allebei erg mooi vonden. De dingen die wij erg leuk vonden, is voor de boven verdieping en de tuin.

  Douche

  Dit is een douchecabine van Mix en Match, wat heel erg simpel is. Vooral de donkere glasplaat, tegen een lichte muur vonden wij erg mooi.

  Vloer

  Deze laminaatvloer vonden wij voor boven erg mooi en denk ook dat dit de kleur uiteindelijk gaat worden. Een warme vloer die bij de kleuren echt zal gaan staan.

  Volgens mij heet alles bij Praxis Mix & Match, maar deze willen wij voor het hele huis gaan gebruiken en dan blijf de kleur bij ons ook gewoon wit.

  Wandpaneel

  Wij gaan zelf een inloopkast in een slaapkamer maken en daarnaast kom voor mij een kleine werkplek. Wat een kleine studio moet gaan worden en deze wandpaneel wil ik dan tegen de kast gaan doen.

  BBQ Palaca

  Op deze barbeque Palaca waren we allebei verliefd en deze zal dan ook echt wel gaan komen. Als ze dan nog te koop zijn, want deze willen wij bij onze achterdeur gaan plaatsen. Want daarvoor moeten wij eerst nog even de schutting verplaatsen en de betegeling vervangen.

  Overkaping

  In plaats van een overkapping, denken wij aan dit te gaan doen en dat naast een schuurtje neer gaan zetten. Hier heb je namelijk weinig onderhoud aan, aangezien wij daar niet echt van zijn. Vonden wij dit echt perfecte oplossing.

  Bart Totaal Design

  Deze winkel zit naast de praxis in Emmen en volgens mij is dit de enige vestiging die hun hebben. Hier verkopen ze voornamelijk keuken en badkamers, met de daarbij behorende producten. Zoals kranen, tegels en andere dingen die je voor deze ruimtes kan bedenken.

  Keuken

  Deze keuken vond ik echt geweldig, maar dan zal het bij ons wat aanpassingen in de woonkamer gedaan moeten worden. Het zal er dan niet zo precies als deze keuken er uit komen te zien, maar het is er wel 1 om in gedachten te houden.

  De kleuren voor ons huis hebben we al uitgezocht, waar wij allebei erg tevreden over zijn. Ik kan je één ding zeggen; het wordt niet die paarse kleur, die je op de keuken foto zag staan. Het zal zeker erg strak worden, maar dan wel met een persoonlijke touch. Weinig tierlantijntjes en als we iets kopen, dan moet het ook echt opvallen en allebei erg blij mee zullen zijn.

  Dit waren onze eerste inspiratie dingen, die wij voor onze verbouwing gezien hebben. Het zal ook echt nog niet meteen verbouwd worden en zijn we nu gewoon bezig met het rondkijken ervan.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen