• Lief Dagboek 10: Dagje Huishoudbeurs 2020
 • Lief Dagboek 10: Dagje Huishoudbeurs 2020

  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

  Afgelopen zaterdag heb ik gezellig met mijn 3 nichtjes de huishoudhoudbeurs in Amsterdam bezocht. Dit is voor mij de tweede keer dat ik deze jaarlijkse evenement heb bezocht. Hun zijn vanuit het westen gekomen en ik natuurlijk vanuit Emmen. Dus hebben wij bij de ingang van de Rai afgesproken en zat ik deze ochtend al om 8 uur in de trein. 

  In de trein had ik snel eventjes een selfie gemaakt en daarna verder met het lezen van mijn boek gegaan. Zwaar verliefd, dat al maanden in de kast stond, maar nu eindelijk een keer ben gaan lezen. Een geweldig boek, dat perfect is voor dit uitje en zo gaat de reis ook nog een stuk sneller. Nou ja, voor mijn gevoel dan, want de reis duurt net zo lang. Eenmaal op de huishoudbeurs zijn we de dag eerst begonnen met een heerlijke donut van Dunkin’ Donuts en een thee die ik niet zo heel erg lekker vond.

  Nadat we wat gedronken hebben zijn we bij Hal 12 Fashion en Beauty begonnen. Nou ja, de eerste tent was van Easy Toys, waar ik een blinddoek heb gewonnen. Een prijs waar ik nog het beste mee weg komt, want mijn nichtjes hadden een grappig nutteloos dingentjes gewonnen, maar wel veel lol om hadden. Ook heb ik bij een andere stand een zak met haar accessoires van het merk Zenner voor €5.00 gekocht, waar je de inhoud niet van kon zien. Erg leuk om dit een keertje te doen, heb ik alleen de dingentjes die ik leuk vind uitgezicht en zal ik de rest weggeven aan een aangetrouwd nichtje.

  Bij de Happy en Healthy hal hebben we een paar selfies gemaakt, waar we heel gelukkig uitzien. Natuurlijk ook eventjes een groepsfoto laten maken, door een vriendelijke mevrouw en heb ik dit brood bij een stand gekocht. Geen idee meer hoe het heet, wel dat het mij erg gesmaakt heeft. Die ik de volgende ochtend bij onze zondagsbrunch geseveerd heb.

  Het laatste gedeelte bij hal 5, 6 en 7 is het laatste en het grootste gedeelte van de huishoudbeurs. Waar je ook gratis producten kan krijgen, zoals de hondensnacks van Renske, waar Matsi niet zo heel wild van was. Unox Rookworst en de Stevia zoetjes, waar ik niet zo wild van ben. Aangezien ik nogal veel suiker in mijn drinken doe, vond ik dit het proberen wel waard. Nou ik hou wel bij suiker en natuurlijk moest ik ook de aanbieding van Milka kopen. Bij de stand van Vattenval had ik ook wat gekregen, omdat ik een zeer tevreden klant van hun ben. Een bamboe notitieboekje, dat je ook kan hergebruiken en daar ben ik wel heel erg blij mee. Al moet ik, net als de rookworst het nog wel uitproberen.

  Na het proeven van de nasi kruiden, heb ik ook een zak van hun gekocht. Want dat smaakte mij wel erg goed! Nu hopen dat Marcel het ook erg lekker vind, maar de tortilla wrap dingen gaan wel op. Ook heb ik voor Marcel een spekkoek gekocht, die je kan krijgen op het colour festival gedeelte. Zelf lus ik het niet, maar volgens Marcel is het echt een aanrader!

  Echt veel heb ik niet gekocht en ik hoef ook niet alles te hebben wat gratis is. Wel vond ik het jammer dat ik geen doos Dunkin’ Donuts mee heb genomen, want die zijn echt zo lekker! Alleen dat leek mij niet handig meenemen in de trein, vandaar dat ik ze ook niet meegenomen had. Wel heb ik een enorme leuke dag gehad en had ik deze dag niet willen missen.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:
  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *