• Review | Hooikoortsdruppels van Similasan

  Echt heel veel mensen hebben te maken met hooikoorts en soms kunnen mensen het zo erg hebben, dat hun leven echt beïnvloed worden. Dat heb ik gelukkig niet. Ben ik blij dat ik deze allergie niet heb, maar weet wel dat dit echt een vervelend iets is. Want Marcel (mijn man) die heeft echt enorm veel last van zijn hooikoorts. Daarom vertel ik je in deze blogpost niet, wat ik van dit product vind. Maar heeft Marcel dit product getest en zal ik je vertellen, wat hij van dit product vind.

  Marcel die houdt van mooi weer, lekker buiten wezen en vind het ook erg leuk om met mij samen op pad te gaan. Vooral het in het voorjaar, dan vind hij de temperaturen het best. Niet te warm en niet te koud. Een probleem, hij kan er meestal niet van genieten en blijft liever binnen. Niet omdat hij het wel, maar omdat hij gewoonweg niet buiten kan wezen.

  Hiervoor gebruikt hij hooikoortstabletten van de Lidl, dit werkt voor hem het beste. Tenminste hij heeft niet zoveel last meer van een loopneus en daar voel hij zich dan wel iets beter bij. Dit houdt in dat hij eventjes buiten kan wezen, maar niet de hele dag. Want deze tabletten helpen niet echt voor zijn ogen, die meestal op dat moment rood en tranerig zijn. Hij wordt er zelfs gek van, dat hij liever binnen in huis zit.

  Hier heb ik zeker begrip voor, maar leuk vind ik het niet altijd. Want samen dingen doen, is toch een stuk leuker dan alleen. Dus hebben we deze druppels al gebruikt, tijdens de lentedagen die we in februari van dit jaar hadden. Want na een paar mooie dagen beleefd te hebben, begon hij wel last van zijn ogen te krijgen.

  Similasan is een homeopathisch Zwitsers product, dat geïrriteerde ogen direct aanpakt. Nu ben ik geen apotheker, heb ik geen verstand van medicatie en kan ik eigenlijk alleen maar uit eigen ervaring praten. Dus het leek mij beter, om hun video van YouTube in deze review te delen. Zo weet jij hoe het gemaakt wordt en ik moet zeggen, ik vond het ook erg interessant om deze video te kijken.

  Marcel heeft al meerdere druppels voor hooikoorts uitgeprobeerd, alleen deze druppels van Similasan nog niet. Zijn ervaring met deze hooikoorts druppel, was dat het wel werkte en dit product zelfs wil blijven gebruiken. Ondanks het niet meteen werkte, na een uurtje had hij er zeker baat bij. Dit zou waarschijnlijk komen, doordat hij het niet in de ochtend bij het opstaan had gebruikt. Maar pas toen hij last begon te krijgen.

  Dus ik kijk dit jaar zeker naar het voorjaar uit en hoop ik echt dat deze druppels blijven werken. Zodat wij leuke uitstapjes kan maken, genieten van het weer en hopelijk krijgen wij een prachtig voorjaar. Dan zal de echte test gaan vinden, want het echte pollenseizoen moet natuurlijk nog beginnen!

  Mocht jij nu ook hooikoorts hebben? Dan ben ik zeker benieuwd, welke producten bij jou helpen?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  • Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *