• Recepten
 • Höllbachwasserfälle in Görwihl

  Als je in Baden Württemberg in Duitsland op vakantie bent en in de buurt van Görwihl bevind, dat vlakbij aan de Zwitserse grens ligt. Dan is het bezoeken van de Höllbachwasserfälle in Görwihl, zeker de moeite waard! Hier was ik namelijk in 2006 op vakantie en kijk ik hier graag naar terug.

  Je kunt natuurlijk ook op paden lopen, alleen hadden wij daar niet voor gekozen. Dit doordat ik bij mensen was, die daar in de omgeving wonen en dit gebied goed kenden. Wij hadden toen de offroad route gekozen, die echt heel erg leuk is.

  Het is hier niet alleen mooi om te wandelen, want het is echt een super mooi natuurgebied om te fotograferen. Ook als je met je hond op vakantie bent, is dit echt een aanrader om heen te gaan.

  Ik was toen meer bezig met het bekijken wat ik allemaal zag, dan dat ik aan het foto’s aan het maken was. Dit doordat dat ik toen wel interesse had voor fotografie, maar nog niet zoals ik de laatste jaren ermee bezig ben. Zo zie je maar weer, dat jezelf ook veranderd naarmate je ouder wordt.

  Wanneer je eenmaal beneden bent, dan kan je echt genieten van de rust, geluid van de natuur en het water. Ook hier is het echt fantastisch mooi en als je zou willen kan je nog heerlijk genieten door te picknicken van je eigengemaakte broodjes, salades of wat je ook op dat moment hebt meegenomen. Voor mij is het in ieder geval geen straf om met deze uitzicht een middagje te genieten van mijn hond, mijn passie voor fotografie en van elkaar.

  Of je maak net als mij een selfie met je camera, grappig dat ik dat toen al deed. Alleen had het toen nog de naam, een foto van jezelf maken en geen selfie.

  Het bezoek van de watervallen kan mooi zijn, als je van natuur houdt. een redelijke conditie hebt en ultiem wil genieten van het landschap, dan is dit uitje echt een belevenis. De Höllbach is een zijrivier van de Alb en stort in verschillende watervallen in de diepte. De totale daling is ongeveer 8,50 meter, die ongeveer in een rondwandeling van ongeveer 3,5 km lang is.

  Je kunt altijd de Höllbachwasserfälle in Görwihl te bezoeken, het is gewoon een natuurgebied dat vrij en gratis toegankelijk is. Mocht je hier naar toe willen, het adres heb ik eventjes opgezocht en staat hieronder geschreven.

  Liefs,

  Quirina

  Adres
  hoofdweg 54 
  79733 Görwihl

  Quirina

  Mijn blog is een Persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen, honden en geef ik een kijkje in mijn leven.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *