• High & Low Key Fotografie 2019

  Gisteren was ik weer een gezellig avondje bij Fotogroep Klazienaveen, met dit keer als onderwerp High en Low Key fotografie. Nou ja, je kan beter zeggen dat meer low-key fotografie heeft gedaan en één foto in high-key gemaakt heeft. Maar dat is meer toeval dan een bewuste keuze, want meer en deel van de foto’s die ik in high-key gefotografeerd heb is mislukt. Het is ook een onderwerp die mij niet zo heel goed licht, maar wel erg leuk om te doen vindt. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost.

  Wat ik gefotografeerd heb

  De lamp zag ik toevallig staan en dacht dit is leuk om in het donker te fotograferen. Een klein beetje jeugdsentiment zeg maar, alleen is het wel veel licht in het donker en heb echt geen idee of dit nog wel low-key fotografie is. De andere low-key fotografie waren bouten, maar dat spreek eigenlijk wel voor zich. Als je afvraagt wat het voorwerp is met de high-key is? Het is een stuk van een paddenstoel, die ik gisteren onderweg met het wandelen tegen kwam.

  Hoe ik deze avond beleefd heb

  Zelf heb ik weer een leuke avond gehad en vind het ook echt leuk om soms op deze manier te fotograferen. Ook al ben ik er niet zo heel goed in, ik ben zelf wel tevreden over het resultaat en vind de foto met het stukje paddenstoel echt heel erg mooi geworden. Alleen vind ik wel jammer dat ik niet bij één onderwerp ben gebleven, dus dat ga ik de volgende keer wel doen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *