• Het roer om

  Met het roer om, bedoel ik natuurlijk niet dat wij ergens anders een nieuw leven gaan opbouwen. Maar wel op social media en blog gebied, zo heb ik veel extra accounts verwijderd en zit ik zelfs te denken om zonder social media verder te gaan. Op één of andere manier geef mij dit rust, iets wat ik op dit moment zeker nodig ben en bloggen zonder al die social media is ook heel goed te doen.

  Zo ben ik gestopt met het vloggen van mijn leven en heb ik al deze vlogs van mijn YouTube kanaal verwijderd. Dit wordt nu een fotografie kanaal, waar ik mijn passie voor fotografie ga delen en zal ik nu ook veel meer foto’s in mijn maandelijkse my days gaan plaatsen.

  Wel moet ik aan wennen dat ik meer foto’s moet maken, met de belevenissen die ik in een maand beleefd. Dan bedoel ik niet de foto’s die ik in een maand fotografeer, maar de kiekjes die ik van ons leven deel. Hiervoor neem ik nu standaard mijn compact camera mee, waar ik ook mijn vlog en soms zal ik dan ook een filmpje op mijn tweede YouTube kanaal zetten.

  Ook op mijn blog zal ik mij meer gaan richten op fotografie, de uitstapjes die ik maak en de reizen die ik mag meemaken. Hier ligt mijn passie en de dingen die ik vanaf nu ga delen, vind ik dan ook erg leuk om daarover te schrijven. Dat zal soms ook over lifestyle gaan, maar dat is voor mijn een bijzaak geworden en zal mij daar ook niet meer op gaan richten.

  Hierdoor zal er minder artikelen op mijn blog en vlogs op mijn fotografie kanaal geplaatst worden. Zal de samenwerkingen met bedrijven minder worden en is het een enorme gok om dit allemaal te gaan doen.

  Dus als er een blogpost uit een samenwerking ontstaat, dan sta ik er ook 100% achter en nog belangrijker, ik vind het dan ook erg leuk om te doen! Want de laatste weken, vond ik mijn blogpost minder worden en werd ik er ook niet happy van. Dat kan niet de bedoeling zijn en doordat ik op dit moment last van burn-out klachten heb. Wil ik mij nu juist blij worden, met de dingen die ik doe en ook energie geven.

  Fotocredit: Peter Koops Photography

  Dit betekend niet dat mijn blogpost alleen maar uit leuke artikelen en foto’s zal bestaan. Zal ik nog steeds persoonlijke levensgebeurtenissen delen, die minder leuk zijn geweest en soms over kinderloosheid gaan hebben. Dit zijn de dingen, die mij gevormd als persoon hebben. Heb ik plezier in om deze items te gaan delen en als ik iemand kan inspireren, dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

  Hoe dit allemaal vorm gaat krijgen, dat weet ik niet. Wel vind ik het een enorme uitdaging en zal beide YouTube kanalen en mijn Pinterest blijven bestaan. Wat ik met mijn Facebook, twitter en Instagram ga doen, is nog een beetje onduidelijk, maar dat gaan we vanzelf zien.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen