• Dit was 2018

  Morgen is het zover, dan nemen we afscheid van het jaar 2018. Een jaar dat echt voorbij gevlogen is, waarin ik weer mooie dingen heb mogen beleven. Hoe ik terugkijk op 2018, dat vertel ik je in deze blogpost. 

  Afscheid van onze Diva

  Het jaar was nog maar net begonnen en merkte we dat onze Diva ziek was geworden en ging ze hard achteruit. Ondanks wij meerdere keren bij de dierenarts geweest waren en zei dat het om een maag/darm infectie ging, Alleen ik had er geen goed gevoel erover en besloot daarom ook een second opinion bij mijn oude dierenarts te nemen. Helaas bleek mijn gevoel te kloppen en is onze Diva op 6 februari heengegaan. Het afscheid was zwaar, maar de herinneringen blijven. Want tot op de dag van vandaag, missen we haar nog steeds en dat zal voor altijd zo blijven.

  Ondanks het verlies van onze Diva zwaar was, ben ik gaan beseffen dat onze honden, zijn onze kinderen. Dit omdat wij geen kinderen kunnen krijgen, iets wat ik wel geaccepteerd heb. Alleen zal het voor mij wel een lege plek blijven, omdat je hier toch regelmatig mee geconfronteerd wordt. Al wordt het wel makkelijker en zeker sinds ik mijzelf als een honden moeder ziet.

  Stoppen bij DTC als honden instructeur

  In deze zelfde periode kreeg ik ook van mij orthopeed te horen dat mijn knie versleten is. Zo erg dat ik mijn werk niet meer kon uitvoeren en niet meer de dingen kan doen, die ik eerder deed. Zoals hardlopen, fitnessen en mij heeft laten besluiten om definitief te stoppen als hondeninstructeur. Het komt erop neer dat ik eigenlijk een kunstknie moet hebben. Enige probleem is dat ik nog te jong ben. Daarom geven ze mij nu om de paar maanden een spuit in mijn knie en heb ik een brace gekregen, die ik regelmatig om heb. Niet het mooiste ding, maar wel functioneel en ik zie het nog altijd positief in. Want ik geloof er heilig in dat er iets nieuws op mijn pad komt, al moet ik dit nog even uitvinden wat het is.

  Ontwikkelen als (hobby)fotograaf

  Foto’s maken doe ik al heel erg lang, zit ik bij een fotografie club en is het echt een passie voor mij. Of ik een goede fotograaf ben, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat je alles wat je wil, het altijd moet proberen. Nee, heb je en ja, dat kan je krijgen of in dit geval worden. Nu heb ik er al een klein beetje van mogen proeven en zal ik 2019 hier op gaan richten. Het enige wat er kan gebeuren is dat ik mega op mijn bek kan gaan. Maar dan heb ik het wel geprobeerd! Liever dat, dan altijd mij afvragen of het mij gelukt is.

  Ons eerste Jubileum

  Ik vind een eerste iets, altijd wel iets speciaals hebben. Zo ook ons eerste jubileum van ons huwelijk, die wij iets later dan onze trouwdatum gevierd hebben. Dit hebben wij een weekend later gedaan en hebben het dan ook op onze eigen manier gevierd. We hebben dat weekend dan ook in Waalwijk door gebracht, zo konden we dan ook een combinatie met een familiedagje in de Efteling maken. Niet dat we dit zo in gedachten hadden, maar meer dat het eigenlijk zo uitkwam.

  Leuke uitstapjes

  Naast reizen mag ik ook graag er op uit gaan in eigen land. Want ook Nederland heeft mooie plekken en dat mogen we niet vergeten. Meestal ga ik alleen, met Marcel of met mijn eigen familie. Dit jaar ook voor het eerst een familiedag met mijn schoonfamilie gemaakt. Wat ik ook erg leuk vond en van mij mag dat ook wel ieder jaar weer gebeuren.

  Zo ben ik dit jaar naar het Dolfinarium, de Efteling, het Ouwehands Dierenpark geweest. Natuurlijk heb ik dit jaar nog meer uitstapjes gemaakt en meerdere keren naar Wildlands geweest. Alleen het is wel een beetje te veel om op te noemen.

  Natuurlijk heb ik veel meer in 2018 beleefd, alleen is het wel een beetje te veel om het op te noemen. Al lijkt het zo dat we een topjaar hebben gehad, het is niet altijd even makkelijk geweest. Gelukkig heb ik wel leuke dingen mogen beleven en heb ik erg veel zin om aan 2019 te beginnen. Samen met Marcel en onze Matsi.

  Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2019!

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *