• Het Borkener Paradies
 • Het Borkener Paradies

  Inmiddels is het al 2 weken geleden dat ik met de Fotoclub bij het Duitse natuurgebied Het Borkener Paradies geweest ben. Deze natuurgebied ligt nabij Versen dat ten noordwesten van Meppen ligt. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost.

  Dat ik deze avond met een paar prachtige foto’s thuis ben gekomen, dat hoef ik je niet te vertellen. Vond ik het geweldig om zo tussen de koeien te lopen en is de omgeving echt prachtig! Wat dat betreft kan ik je het zeker aanraden om hier te fotograferen! Zelf zal ik alleen hier nog een keer teruggaan als het toevallig zo uitkomt.

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *