• Het Borkener Paradies

  Inmiddels is het al 2 weken geleden, dat ik met de Fotogroep bij het Duitse natuurgebied Het Borkener Paradies ben geweest. Het Borkener Paradies ligt nabij Versen dat ten noordwesten van Meppen ligt. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan je in deze blogpost zien.

  Het Borkener Paradies is een Duits beschermd natuurgebied, dat al eeuwenlang dienst doet als bosweidegebied voor rundvee. Hier kan je gewoon tussen lopen, wat het ook wel erg leuk maakt om deze koeien te fotograferen. Alleen had wel het gevoel, dat de koeien het toch iets minder leuk vonden.

  Daarom heb ik maar een paar foto’s van de koeien gemaakt, waar ik zeker blij mee ben. Zeker met de bovenstaande foto, van deze drinkende koe. Gelukkig hebben ze ook een prachtig landschap om te fotograferen, wat ik uiteraard ook gedaan heb.

  Deze avond ben ik zeker met een paar prachtige landschapsfoto’s thuis gekomen en daar ben ik dan ook zeer tevreden over. Heb ik een stukje Duitsland leren ontdekken, waar ik nog niet van gehoord had en een gezellige avond met de Fotogroep gehad.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *