• Het bevriezen van beweging

  Het is wel eventjes geleden, dat ik bij de laatste clubavond van de Fotogroep was. Want dat was namelijk op 27 februari, maar toen ben ik eigenlijk alleen wezen kijken. Dit omdat wij het onderwerp, het bevriezen van beweging ging fotograferen. Iets waar ik zelf niet echt uit kwam, na het lezen van allerlei artikelen dat met dit onderwerp te maken heeft. Alleen was dit grotendeels op sport gericht, maar niet binnen met allerlei spulletjes.

  Dus heb ik toen besloten, om te kijken hoe de andere leden dit deden. Van kijken leer je ook veel en soms nog meer dan zelf te doen. Dit heb ik lekker op mijn gemakje thuis zitten uitvogelen en hoe ik dit ervaren heb, dat kan in deze blogpost zien.

  Het bevriezen van beweging

  Dit heb ik eerst met dobbelstenen gedaan, wat ook niet heel erg mee viel. Want ik had echt heel veel foto’s, zonder dat er ook maar een dobbelsteen te zien was. Het was nogal een timing, want je druk eerst je ontspan knop in en vervolgens gooi je de dobbelstenen, voor je lens van je camera. Dus na een poging of 50, was ik hier wel een beetje zat van. Dit was dan ook de beste foto, die ik met de dobbelstenen gemaakt heb.

  Het bevriezen van beweging

  Nadat ik de dobbelstenen gehad had, ben ik het met pokerfiches gaan proberen. Hier had ik meer geluk en is dit ook de beste foto, van deze serie geworden. Want tijdens een pokerspel, wordt er ook met fiches gegooid.

  Het bevriezen van beweging

  De meeste leden van deĀ Fotogroep, hadden dit met fruit gedaan. Echt heel erg gaaf, alleen mij is het niet echt gelukt en ben ik ook over deze foto, niet echt tevreden.

  Over deze serie ben ik niet echt tevreden geworden, wat ook bij fotograferen hoort. Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik echt aan het twijfelen was om deze serie te delen. Maar je kan wel alleen foto’s gaan delen, waar jezelf tevreden over ben. Alleen net als het leven, heb je met fotografie ook foto’s die minder zijn.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *