• Herfst in november 2018

  De herfst was in november nog niet afgelopen, dus net als in oktober heb ik weer een nieuwe serie van mijn foto’s gemaakt. Welke foto’s die ik in november gemaakt heb, dat met de herfst te maken heeft. Dat kan je in deze blogpost zien en wens ik je veel plezier met het bekijken van deze foto’s.

  Eigenlijk wil ik een mooie foto maken van een rode paddenstoel met witten stippen, alleen toen ik deze weg van paddenstoelen zag. Moest ik hier gewoon een foto van maken, omdat ik dit echt heel erg bijzonder vond.

  Herfst in november 2018

  Natuurlijk zijn wij ook naar het bos van de Emmerdennen geweest, waar we deze maand 2 keer te vinden waren. De eerste keer wisten wij niet dat er een hardloop wedstrijd gehouden werd en die dag voornamelijk Matsi vast gelegd, omdat Matsi het maar een vreemd gebeuren vond. Tja, je ziet niet iedere dag een hele groep mensen die in het bos aan het hardlopen zijn en daar tussendoor moesten lopen.

  Herfst in november 2018

  Daardoor kon ik de eerste keer ook niet echt mooie foto’s maken, omdat we de deelnemers niet in de weg wilde lopen. Daar hadden wij gelukkig de tweede keer geen last van en heb ik ook de meeste foto’s gemaakt van deze serie.

  Herfst in november 2018

  Soms ben ik gewoon aan het experimenteren op compositie gebied, soms lukt het en in dit geval is het niet zo’n succes geworden. Toch vind ik de foto zelf wel iets interessant hebben en daarom heb ik deze foto ook met jullie gedeeld. Dat is het voordeel als je geen professionele fotograaf bent en dit gewoon je passie is.

  november2018

  Deze foto heb ik niet in het bos gemaakt, maar tijdens de ochtendwandeling met Matsi aan het Oranjekanaal in Emmen. Het was echt een prachtige ochtend en zowaar werkte Matsi deze ochtend ook nog is mee. Dat is het voordeel als je op zondag vroeg je bed uit ben en nog weinig leven op straat te vinden is.

  Dit was dan ook de laatste herfstfoto’s die ik dit jaar gemaakt heb en leven we nu inmiddels in december. Nu maar hopen dat we een prachtige winter gaan krijgen, waar we weer een paar mooie winter wondeland plaatjes kunnen maken.

  Ben benieuwd of je ook een paar prachtige herfstplaatjes gemaakt heb? Als je dat gedaan heb, laat het mij eventjes weten en zal dan zeker op je pagina kijken.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *