• Herfst in oktober 2018

  Deze maand waren wij bijna ieder weekend in de bossen van Emmen te vinden. Dit omdat wij in de herfstperiode graag in het bos mag lopen, om te genieten van de prachtige kleuren die je in de herfst kan vinden. In deze blogpost laat ik je de foto’s zien, die ik in de bossen van Emmen gemaakt heb.

  Deze foto heb ik in het Noordbargerbos gemaakt, alleen het eerste weekend kon je de herfstkleuren nog niet echt vinden. Hier heb ik dan ook niet erg veel foto’s van het bos gemaakt, wel van Marcel en natuurlijk ook van onze Matsi.

  Emmerdennen2018

  Deze foto staat al op mijn Facebookpagina, waar ik al een paar reacties op heb gekregen. Dit omdat je best veel dingen in deze foto kan zien. Zeker als je deze foto over het scherm laat rollen, dan zie je een gezicht in de bomen achterin. Sommige zien zelfs er nog meer in en ben dan ook zeer benieuwd, wat jij in deze foto ziet?

  Emmerdennen2018

  De meeste foto’s heb ik in het Emmerdennen gemaakt, omdat wij dit persoonlijk een mooier bos vinden. Hier heb ik dan ook nog nooit dezelfde route gelopen en kwam ik iedere keer weer nieuwe wegen tegen.

  Herfst in de Emmerdennen

  Eigenlijk was ik eerst van plan om de hele herfstsfeer in één blogpost te plaatsen, alleen ben ik dan bang dat het net te veel foto’s worden. Aangezien wij best vaak in de bossen van Emmen te vinden zijn, is het een kleine serie geworden. Zeker als we net zo mooi weer krijgen, als we in de maand oktober hebben gehad. Nu maar hopen dat we in de maand november, net zo kunnen genieten als we dat in oktober gedaan hebben.

  liefs,

  Quirina

   

   

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *