De Herfst van 2019

De maand oktober is alweer zo goed als voorbij. Een maand dat we weer naar wintertijd zijn gegaan, maar wat ik deze herfst heb gefotografeerd dat kan je zien in deze blogpost. 

Waar je ook kom of kijkt, je ziet bijna overal wel paddenstoelen. Dus iedere ochtend als we een prachtige zonsondergang hadden, ben ik met Matsi op paddenstoelen jacht gegaan. Niet om te eten, maar wel om deze paddenstoelen op de foto te zetten. Dit vond Matsi echt prachtig en als hij mij rustig de paddenstoel op de foto liet zetten, dan kreeg hij daar natuurlijk ook iets lekker koekje voor. Ook ben ik nog even naar het Rensenpark in Emmen geweest, waar ik ook nog 2 prachtige foto’s van paddenstoelen heb gemaakt.

Ik heb niet alleen in Emmen gefotografeerd, maar ook in de bossen van Ter Apel. Dit was niet echt gepland, maar het kwam toevallig zo uit. Dit doordat een een oom bij ons een weekend aan het logeren was en heb toen deze foto van deze paar paddenstoelen gemaakt.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *