• Recepten
 • Henry en Julia’s wedding

  Bijna een maand geleden, heb ik mijn eerste bruiloft mogen fotograferen. Alleen weet ik niet wie het nu spannender vond, het bruidspaar die het ja-woord aan elkaar gaan geven of ik die voor het eerst een trouwreportage heb gefotografeerd. Gelukkig was ik niet de enige fotografe, er was namelijk ook een andere fotografe erbij met ervaring erbij en haar assistent. Dit gaf mij een rustig gevoel, want stel je eventjes voor dat je de gehele trouwreportage verknalt. Dat is echt iets wat je niet wil als fotografe voor het bruidspaar en lijkt mij dit de ergste nachtmerrie dat je als fotografe kan overkomen.

  Een Duitse bruiloft, gaat er zeker anders aan toe dan een Nederlandse bruiloft en ook in een Duitse bruiloft, zal iedere bruiloft weer anders zijn. Voor mij was dit de eerste keer en zoals ik het heb ervaren is dat het er gemoedelijker aan toe gaat.

  Dag voor de bruiloft

  Alle vrienden van Julia hebben geholpen met de opbouw van de bruiloft, zodat er een mooie romantische sfeer werd gecreรซerd. Iets wat je in Nederland niet snel ziet gebeuren en leer je zo een beetje elkaar kennen in een gemoedelijke sfeer. Echt geweldig om dit een keer mee te maken en ook hier heb ik natuurlijk foto’s van gemaakt.

  Sfeer van de bruiloft

  Ook op de dag van de bruiloft zelf, heb ik hier foto’s van gemaakt. Alleen het was er was echt werkelijk zoveel, dat ik een kleine selectie heb gemaakt voor deze website.

  Mali

  Geen idee of ik de naam van de hond goed heb geschreven, maar er was naast de bruiskinderen ook een bruidshond tijdens de plechtigheid aanwezig.

  Het kerkelijk huwelijk

  Naast het burgerlijk huwelijk, hebben ze ook een kerkelijk huwelijk gehad. Hier heb ik de foto’s van boven gemaakt, dit heeft de fotografe die bij ons huwelijk heeft gefotografeerd ook gedaan. Dit vond ik zelf ook erg mooi hoe onze fotografe dat heeft gedaan en wilde ik het ook bij de bruiloft van Henry en Julia doen. Je kunt ook zeggen; beter goed gejat, dan slecht bedacht.

  Om de privacy van de gasten, die tijdens het huwelijk van Henry en Julia te kunnen waarborgen. Heb ik voor deze serie gekozen, met รฉรฉn foto van het bruidspaar zelf. Over de foto’s ben ik niet geheel tevreden en kan ik zeggen dat een trouwreportage niet de gemakkelijkste onderwerp op fotografie gebied is.

  Wanneer iemand mij zou vragen of ik hun bruiloft wil fotograferen, dan zal ik dat misschien wel nog een keertje doen. Alleen vind ik mijzelf hiervoor niet echt een persoon voor.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *