• Harry

  Harry was mijn tweede hond, geboren op 17 juli 2007 en heb ik hem vanaf pup mogen meemaken. Een geweldige newfoundlander waar iedereen dol op was. Zacht karakter, trouwe vriend, en een dikke knuffelbeer. Tenminste voor mij dan, want hij is nog altijd een hond.

  Doordat ik en mijn ex-partner uit elkaar zijn gegaan, heb ik hem in zijn eerste 3 levensjaren bij me gehad. Op dat moment was het voor mij een beetje moeilijk om voor hem te zorgen, doordat mijn voorste kruisband gescheurd was en zelfs hierdoor niet meer kon lopen. De revalidatie duurde erg lang en zelfs zo lang dat we een jaar verder waren, voordat ik weer fatsoenlijk kon lopen.

  Dit is natuurlijk veel te lang, voor mij en voor Harry natuurlijk ook. Hij was al meer dan een jaar bij mijn ex en voor hem zou het dus beter zijn dat hij ook daar zou blijven wonen. De situatie was voor hem zo veranderd, dat hij ook een nieuw maatje erbij had en konden ze geweldig met elkaar worden.

  Ondanks dat ik Harry niet meer zag, dacht ik iedere dag aan hem en zal hij net als mijn andere honden voorgoed in mijn hart blijven. Want soms is het beter dat je een hond moet loslaten en niet ten koste van alles om hem weer bij je terug te krijgen. Hoe erg je dit ook vind, ik probeer altijd het juiste te doen voor mijn honden.

  Op 8 mei 2017 heb ik helaas te horen gekregen dat mijn lieve Harry overleden is. Een hond die vernoemd naar mijn vader is, een prachtig leven heeft gehad en een mooie leeftijd van 10 jaar heeft bereikt.

  Veel kan ik dus over hem niet vertellen, wel heb ik een slideshow over hem gemaakt in de tijd dat ik nog bij hem was. Dit vind ik erg leuk om te maken en zo krijg je ook een beetje de indruk hoe wij het gehad hebben, in de tijd dat wij samen waren.

   

   

  Liefs,

   

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *