• Recepten
 • Harry een ander verhaal

  Harry was mijn tweede hond, geboren op 17 juli 2007 en heb ik hem vanaf pup mogen meemaken, echt een geweldige newfoundlander waar iedereen dol op was. Zacht karakter, trouwe vriend, en een dikke knuffelbeer voor mij dan.

  Alleen heb ik hem in zijn eerste 3 levensjaren bij me gehad, doordat hij bij mijn ex-partner is gebleven die op dat moment beter voor hem kon zorgen omdat ik een blessure had aan mijn knie. Mijn voorste kruisband was gescheurd, waardoor ik een een lange periode moest revalideren en leren lopen.

  Nadat ik weer helemaal hersteld was en voor een hond kon zorgen. Was Harry al meer dan een jaar bij mijn ex-partner, voor hem was het dus beter dat hijย  bij mijn ex-partner zou blijven wonen. Want inmiddels had Harry een nieuwe maatje erbij, wat ook een hond was en konden ze geweldig met elkaar worden.

  Ondanks dat ik Harry niet meer zag, dacht ik iedere dag aan hem en zal hij net als mijn andere honden voorgoed in mijn hart blijven. Want soms is het beter dat je een hond moet loslaten en niet ten koste van alles om hem weer bij je terug te krijgen.

  Helaas berichtje gehad dat mijn lieve Harry op 8 mei 2017 overleden is. Een hond die vernoemd naar mijn vader is, een prachtig leven heeft gehad en voor een newfoundlander een mooie leeftijd van 10 jaar heeft bereikt.

  Slideshow van Harry

  Naast mijn blogpost over Harry, heb ik ook een slideshow over hem gemaakt en op mijn YouTube kanaalย gezet.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *