Harry een ander verhaal

Harry was mijn tweede hond, geboren op 17 juli 2007 en heb ik hem vanaf pup mogen meemaken, echt een geweldige newfoundlander waar iedereen dol op was. Zacht karakter, trouwe vriend, en een dikke knuffelbeer voor mij dan. Alleen heb ik hem in zijn eerste 3 levensjaren bij me gehad, doordat hij bij mijn ex-partner is gebleven die op dat moment beter voor hem kon zorgen omdat ik een blessure had aan mijn knie. Mijn voorste kruisband was gescheurd en moest ik een lange periode revalideren en leren lopen. Nadat ik weer helemaal hersteld was en voor een hond kon zorgen was hij al meer dan een jaar bij mijn ex-partner en was het voor hem beter dat Harry bij hem bleef met zijn nieuwe maatje die later bij is gekomen doordat mijn ex een nieuwe partner heb gevonden die ook al een hond had.

Maar ondanks hij uit het oog was, is Harry nog nooit uit mijn hart geweest en zal hij net als mijn andere honden voorgoed in mijn hart blijven. Want houden van honden is soms ook loslaten beter dan kost wat het kost bij je houden. Harry heeft een goed leven gehad, zowel in de tijd dat ik in zijn leven was als bij mijn ex.

Harry was vernoemd naar mijn vader, doordat hij eigenlijk vlak na mijn vaders overlijden in mijn leven is gekomen. Helaas heb  ik dit jaar een berichtje gehad dat Harry moest worden ingeslapen op 8 mei 2017. Zijn lichaam wilde niet meer, kon niet meer opstaan en het was tijd. Hij is bijna 10 geworden met een prachtig leven.

Foto slideshow van Harry

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *