• Review | Een handtasje van Koopjesaap.nl

  Al een paar weken ben ik bezig, om een leuk klein handtasje te vinden. Die ik in combinatie met mijn fotorugzak kan gebruiken en in het dagelijks leven. Dus toen ik een handtasje uitzoeken op KoopjesAap.nl, kwam dit op het juiste moment op mijn pad. Wat ik van dit handtasje vind, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Om eerlijk te zijn, had ik nog niet van de webshop KoopjesAap gehoord. Het is een Nederlands bedrijf, die vanaf 2017 bestaat en verkopen allerlei leuke hebbendingentjes. Waarvoor je niet al te veel geld kwijt voor ben, doordat hun artikelen uit china komen. Daardoor is de levertijd wel iets langer, dan wij van de Nederlandse webshops gewend zijn. Dit geven ze ook netjes op hun webshop aan en na 15 dagen, had ik dit tasje dan ook netjes in huis.

  Het is een klein handtasje, dat uit 1 vak bestaat. Precies groot genoeg, om mijn portemonnee, zakdoekjes, sleutels, telefoon en mijn pocketcamera in kon stoppen. Alleen kon ik op de foto van hun webshop niet zien, of in het hoofdvak een klein zijvakje zit. Dat vond ik persoonlijk wel erg jammer.

  Helaas vond ik het tasje echt tegen vallen. Dit omdat ik het niet mooi vind afgewerkt en ook de schouderriem erg klein uitval. Zelf draag ik namelijk mijn handtasjes altijd cross-over, alleen viel het tasje bij net boven mijn heup. Wat ik persoonlijk niet lekker vind zitten, maar misschien is dit wel de trend van dit moment? Wat goed zou kunnen, maar ik vind dat zelf niet prettig zitten.

  Het voordeel van een Nederlands bedrijf, is dat het makkelijker is om het artikel terug te sturen. Hiervoor heb je 14 dagen na ontvangst de tijd voor, waar je geen rede voor hoeft op te geven en krijg je geld netjes terug. De verzendkosten om het pakket te retourneren zijn wel voor je eigen rekening.

  Kortingscode

  Ondanks ik het handtasje vind tegenvallen, kunnen andere artikelen wel een aanrader zijn. Want ze verkopen genoeg leuke artikelen, voor een leuke prijs en ik heb ook voor mijn lezers, een kortingscode die tot eind augustus van 2019 geldig is. Met deze kortingscode krijg je 10% op je gehele aankoop! Dat is toch weer mooi meegenomen en zou zeggen kijk, neem is een kijkje bij KoopjesAap.nl en gebruik de code: QUIRINA10

  Ik hoop dat jullie mijn eerlijkheid over deze handtas waarderen en ben ik erg benieuwd welke ervaring jij met de artikelen van deze webshop zijn?

  Volg:
  Share:

  • Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *