• Recepten
 • Gouden Pijl 2018

  Op zondag 5 augustus hadden we de Gouden Pijl in Emmen en in mijn ogen is dit ook het leukste evenement van het jaar die we hier hebben. Zo kan ik genieten van de sport, de renners en mijn passie voor fotografie uitoefenen. Zeker omdat sportfotografie ook wel erg leuk vind om te doen, het enige nadeel was dat mijn telelens gebreken heeft en mij deze dag in de steek heeft gelaten. Ondanks dat de foto’s niet zijn geworden, zoals ik dat wilde. Heb ik zeker een leuke middag gehad en laat ik je in dit artikel de foto’s die ik gemaakt heb zien.

  Rond 15 uur uur was ik in het centrum van Emmen en ben ik op de marktplein begonnen met fotograferen van de dames. Een leuk punt om te beginnen, vond ik zelf het enige nadeel is dat het hier erg druk is en dan kan het wel is gebeuren dat de mensen je per ongeluk aanstoten als je net op dat moment een foto maakt.

  Net als de foto hierboven, heb ik de onderstaande foto ook van onder gemaakt. Nu dan alleen met de kerktoren op de achtergrond, dit leek mij wel erg leuk effect aan de foto geven.

  Daarna ben ik richting de tunnel van Emmen gegaan, hier was het lekker rustig en kon ik ook eventjes zitten. Hier heb ik dan deze onderstaande foto geschoten, die echt super is geworden. Persoonlijk vind ik dan ook de mooiste foto, die ik deze dag gemaakt heb.

  Deze plek was trouwens ook mijn favoriete plek van het parcours. Je had geen hekken voor staan, het was lekker rustig hier en ik kon hier de renners ook goed op de foto zetten. Wat een klein leuk detail is dat hier volgens mij de winnaar van dit jaar op de foto hierboven staat en linksonder de winnaar van vorig en dit jaar samen op de foto staan. Zeker weten doe ik het niet helemaal, dus ik kan mij vergissen.

  Ook een foto gemaakt van รฉรฉn van de auto’s, die meereden in de reclamekaravaan die prachtig versierd was met bloemen. Ook de auto die erachter reed, met een fiets op het dak vond ik erg mooi om te zien.

  Nadat de dames gereden hadden en de tourkaravaan geweest was, reden de heren en Tom Dumoulin zat hier ook tussen. Voor mij is hij ook de favoriete renner op dit moment. Niet alleen omdat hij goed presteert in de Giro en de Tour, maar ook om zijn persoonlijkheid die mij heel erg aanspreekt. Van hem wilde ik dan ook een mooie foto maken, volgens mij ook de missie van de dag geweest. Helaas was het niet helemaal gelukt, maar over deze foto ben ik erg tevreden.

  Deze foto heb ik ook uitgesneden en staat op mijn Facebookpagina, wat ik overigens ook wel erg leuk vond was dat iemand een roos in de hekken heeft gezet. Toen ik dit zag, moest ik ook hier een foto van maken.

  Nadat ze de eerste gedeelte van de wedstrijd gereden hadden, heb ik ook nog deze foto van Tom Dumoulin gemaakt. De allereerste foto die je in dit artikel zie is ook van de heren tijdens de wedstrijd. Bij de laatste gedeelte van de wedstrijd was ik helaas niet meer bij, wat ik achteraf ook wel een beetje jammer vind dat ik niet ben terug gegaan.

  Dit waren de foto’s die ik leuk vond om op mijn blog te delen, zullen er een paar meer te zien zijn op mijn Facebookpagina en heb ik zeker genoten van deze middag. Hopelijk dat ik er volgend jaar er ook weer bij kan zijn en heb ik er nu al zin in.

  Liefs,

  Quirina

   

   

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *