• Foto’s van juni 2019

  Als je de blogpost van my days 16 heb gelezen, dan weet je dat ik deze maand erg rustig aan ging doen. Dat heb ik ook op het gebied met fotografie gedaan, maar heb wel 2 uitstapjes met mijn camera gemaakt. Wat ik deze maand gefotografeerd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Met de Fotogroep Klazienaveen ben ik naar het Duitse natuurgebied Het Borkener Paradies ben geweest. Waar ik een gezellige avond heb mogen beleven en ook nog is met mooie foto’s ben thuisgekomen. De foto’s van deze avond, kan je zien in de blogpost van Borkener Paradies.

  Dit keer is er geen blogpost mijn bezoek aan Wildlands geweest, wat eigenlijk best bijzonder is. Want ieder bezoek zit er altijd wel een blogpost aan vast, maar de het was erg warm die dag en lagen de meeste dieren voor pampus. Wat ik ook wel verwacht had, maar gelukkig toch met een paar leuke foto’s nog thuis gekomen.

  Helaas is deze vlinder niet helemaal scherp, maar wel een leuke foto om deze blogpost af te sluiten en je een hele fijne vakantie of dagen te wensen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen