• Foto’s van Mei 2019

  Als je een nieuwe camera hebt gekregen, dan maak je echt heel veel foto’s. Lang niet alles heb op mijn blog gedeeld, want dan was ik echt alleen maar aan het bloggen geweest. Iets wat leuk is, maar al die foto’s moet je ook bewerken. Dus vandaar dat ik somige fotoserie’s heb samen gevoegd en zal je in deze blogpost ook zeker nieuwe foto’s zien.

  Deze maand voor het eerst in Zwolle wezen fotograferen, waar ik helaas maar over 1 foto tevreden over was. Heb er natuurlijk wel meer gemaakt, alleen ben ik wel heel erg kritsch over mijn eigen werk.

  Deze maand ben ik 2 keer naar Wildlands geweest, waarvan ik ik één keer met mijn oom geweest ben. Natuurlijk oom de welpjes te zien, maar die liet zich bij mijn eerste bezoek zich niet zien en de mijn tweede bezoek was te kort om een leuke serie van te maken. Daarom heb ik deze maand er maar één fotoserie van gemaakt.

  In het Veenpark heb ik echt veel foto’s gemaakt, ondanks ik nu al 4 keer ben geweest. Dit komt natuurlijk ook dat ik hier nu echt aan het fotograferen was en de vorige keren niet. Dat waren echt kiekjes, dus ben ik zeker blij dat ik nu ook foto’s van dit park heb.

  Deze maand ben ik 2 keer in het Rensenpark wezen fotograferen, waar ik over de foto’s echt tevreden ben geworden. Wat dat betreft ben ik echt heel erg kritisch over mijn werk, waardoor ik niet altijd tevreden over mijn foto’s ben, ondanks ik ze wel vaak op mijn blog deel.

  Ook ben ik met de fotogroep eventjes in Deventer geweest, waar we ook een opdracht kregen om te fotograferen. Maar wat een mooie stad is dat om te fotograferen en zal er beslist nog een keer terug gaan, om die daar te gaan fotograferen. Mocht je de de foto’s van de andere leden willen zien, dan kan je dat op de website van Fotogroep Klazienaveen zien.

  Dit waren de foto’s die ik in mei gemaakt heb en hoop dat je weer genoten heb van deze maandoverzicht.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen