• Foto’s van maart 2019

  De maand maart is echt voorbij gevlogen, heb ik weer leuke foto’s gemaakt. Die ik deze maand in het bos, bij de fotogroep en in Wildlands gemaakt heb. Hoe deze foto’s zijn geworden, dat kan je in deze blogpost.

  Het bevriezen van beweging

  Bij de fotogroep hadden wij het bevriezen van beweging al onderwerp op het programma staan. Iets wat niet helemaal gelukt is, maar daar leren wij alleen maar van. Dus wat ik nu fout gedaan heb, zal ik de volgende keer niet meer doen. Want het zwarte achtergrond, was niet helemaal een succes.

  Marcel en ik kwamen na een etentjes thuis en zagen dat de maan echt prachtig was. Daar moest ik dus een foto van maken, alleen is dit nog maar de derde keer dat ik een maan fotografeer en merk wel dat er verbetering in zit, maar nog steeds niet tevreden.

  Is het lente en wat fotografeer je, een dennenappel tijdens een boswandeling in het Noordbargerbos. Het is een keer wat anders, dan al die prachtige lentefoto’s. Wat ik ook zeker leuk vind, maar hiervan heb ik dit jaar nog geen foto’s van gemaakt.

  Reclame/Productie fotografie

  Bij de laatste fotoavond van de fotogroep, die ik in maart had. Hebben wij het onderwerp reclame/productuefotografie gedaan. Leuk onderwerp, waar je vele kanten op kunt gaan, Alleen was ik die avond, niet echt creatief genoeg om iets leuks te bedenken.

  In het laatste weekend van maart, was ik in Wildlands te vinden. Want toen mochten de leeuwen welpjes voor het eerst naar buiten en hier heb ik dan ook mega veel foto’s van gemaakt. Die krijg je zaterdag te zien, want er zit nog een kleine verassing aan vast.

  Dit waren een paar foto’s die ik in de maand maart gemaakt heb. Zal ik de komende periode ook regelmatig in Wildlands te vinden zijn en misschien zien we wel daar elkaar?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen