• Foto’s van februari 2019

  Februari is altijd een korte maand en ook deze maand, ben ik met mijn camera op pad geweest. Alleen veel heb ik niet echt gefotografeerd, doordat ik ook deze maand de griep te pakken had en er ook niet zoveel tijd voor had. Dat kan wel is gebeuren, maar de foto’s die ik deze maand gemaakt heb. Daar ben ik wel blij mee en deze laat ik je in deze blogpost zien. 

  Emmerdennen
  Emmerdennen

  In het eerste weekend van februari, hadden wij nog een heel klein beetje sneeuw liggen en het weer was nog goed ook. Dus tijdens deze boswandeing, die wij in het Emmerdennen hebben gelopen. Heb ik natuurlijk ook hiervan een paar foto’s gemaakt, die je ook waarschijnlijk al bij Winterse sferen in Emmen gezien had.

  Foto's van mijn dagje Amsterdam

  Dat ik een dagje in Amsterdam geweest ben, dat zal je niet ontgaan zijn. Want er zijn in een week tijd, zijn er maar liefst 3 blogpost online verschenen. Dus als je de foto’s van die dag wil zien, dan kan je dat in de foto’s van een dagje Amsterdam zien.

  Olifant Wildlands
  Leeuw

  Eigenlijk ben ik bijna iedere maand wel in Wildlands te vinden, maar dit keer heb ik er geen fotoserie van gemaakt. Daarvoor waren het te weinig foto’s, omdat ik daar ook een product aan het fotograferen was. Onder het genot van het prachtige lenteweer, die wij in de laatste week in februari hebben gekregen.

  Zo dit waren de foto’s die ik in de maand februari geschoten heb. Zoals ik al had gezegd, zijn het er niet veel en ben ik zeker benieuwd, wat je van deze paar foto’s vind?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen