• Foto’s van een dagje Amsterdam

  Het zal jullie inmiddels niet ontgaan zijn, dat ik een dagje in Amsterdam ben geweest. Heb er zeker een leuke dag beleefd, natuurlijk een paar foto’s gemaakt en die laat ik je in deze blogpost zien.

  Foto's van mijn dagje Amsterdam

  Deze foto’s heb ik vanuit het Madam Tussauds museum gemaakt, want het uitzicht was echt geweldig!! Nu had ik ook het geluk, dat we op deze dag, echt prachtig weer hadden. Maar ook al zou het geregend hebben, dan nog zou ik hier foto’s van gemaakt hebben.

  Foto's van mijn dagje Amsterdam

  Het centraal station en het gebouw van Visitor centre in Amsterdam, vind ik echt heel erg mooi. Dus hier moest ik ook zeker foto’s van maken en aangezien wij toch moesten wachten tot de rondvaartboot vertrekte, had ik hier ook mooi tijd voor.

  Tegenover het Centraal station van Amsterdam, staat de Basiliek van de Heilige Nicolaas. Prachtig gebouw, waar ik ook zeker een keertje binnen wil gaan fotograferen.

  Ook tijdens het tochtje met de rondvaartboot, heb ik foto’s gemaakt. al was het wel een beetje gokwerk. Want ik moest met mijn camara buiten het raam vasthouden en dan maar hopen dat de foto gelukt was.

  Geen idee, naar welk gedeelte van Amsterdam een foto van gemaakt heb. Wel vond ik het erg mooi uitzicht en kreeg er zelfs een vakantiegevoel in buiteland erbij.

  Foto's van mijn dagje Amsterdam

  Dit stukje industrie/haven gedeelte van Amsterdam, kwamen wij langs met de rondvaartboot en toen ik deze foto thuis zag, was ik wel erg blij verast. Want normaal gesproken, zal ik niet zo heel erg snel hier foto’s van maken. Dus het wordt om een keer op het industrie terein te gaan fotograferen.

  Ik hoop dat je van deze serie genoten heb en een reactie achterlaat wat jij van deze serie vind? Hoe ik het in Amsterdam zelf gehad heb, dat kan je in dat artikel lezen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  ā€¢ Alle foto's die ik heb gemaakt vallen onder auteursrecht. Hiermee is het overnemen of gebruiken van de foto's is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

  2 Reacties

  1. 10 maart 2019 / 14:47

   Mooie foto’s! En ja, daardoor besef ik mij ook weer dat het te lang is geleden dat we in Amsterdam waren. Er is zoveel moois te zien in onze hoofdstad en toch ben ik er nog maar een keertje of drie geweest.

   • Quirina
    Auteur
    10 maart 2019 / 15:54

    Dank je, ja Amsterdam heeft zeker heel wat mooie dingen te bieden. Eigenlijk heel Nederland, alleen zien de meeste mensen dit helaas niet.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *