• Foto’s van April 2019

  De maand april is alweer bijna voorbij en de kans is wel heel erg klein, dat ik deze maand ga fotograferen. Want de voorspellingen van het weer zijn niet al te gunstig en helaas heb ik er morgen ook geen tijd voor. Dus daarom kan je vandaag in deze blogpost zien, welke foto’s ik in April gefotografeerd heb.

  Foto's van April 2019
  Foto's van April 2019
  Foto's van April 2019

  Dit keer heb ik geen fotoserie gedeeld, die ik gemaakt heb tijdens een fotoavond met de Fotogroep. Wel zag je deze foto’s op mijn Instagram voorbij komen en staan er 2 foto’s in mijn portfolio op mijn website. Dit was wel een bewuste keuze, omdat ik het iets te weinig foto’s vond om hier een blogpost van te maken.

  Deze foto’s zijn in Natuurgebied Bargerveen gemaakt, wat ik je ook zeker kan aanraden om daar een keertje te gaan fotograferen.

  Je ziet mij niet heel erg vaak bezig met macrofotografie en zie je soms één of twee foto’s in een serie voorbij komen. Dit keer ben ik op tweede paasdag echt een middagje met macrofotografie bezig geweest, omdat ik een filter van AliExpress uitgeprobeerd heb.

  Schaap

  Wel heb ik deze middag eventjes een foto van deze nieuwsgierig lammetje gemaakt. Want dat kon ik echt niet laten, om deze foto niet te maken.

  Foto's van April 2019

  Deze foto heb ik niet tijdens mijn middagje macrofotografie gemaakt, maar met mijn nieuwe camera. De Canon 77D, die ik van Marcel al voor mijn verjaardag gekregen heb.

  Natuurlijk ben ik super blij met mijn cadeau van mijn man, maar die heb ik een week voor mijn verjaardag kregen. Want ik ben pas 2 mei jarig, dus dan mag je mij ook pas feliciteren.

  Dit waren de foto’s van April, een maand waar ik niet echt super tevreden over mijn foto’s ben. Nou ja, het middagje macro fotografie dan, want met de foto’s van Bargerveen en de foto die ik met mijn nieuwe camera gemaakt heb. Daar ben ik wel erg blij mee, dus ben ik ook erg benieuwd. Hoe de series die ik met de 77D eruit komt te zien.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen